Доброго дня!
Цікавить мене таке питання, для Львівських доріг, а тим більше в зимовий період трохи мій Левчик низький Цікавльять варіанти як трохи збільшити простір, щоб не бути снігоочисником доріг.
Зимові колеса в мене 195х60х15.
Може хтось шось чув про якісь проставки чи шось таке?
Поставить резину 195/65/15. Будет на 1 см выше. И, кстати, это будет родной размер. Можно и 70-й профиль поставить (должен влезть), что даст ещё 1 см. Но как-то 70-ый на Леоне... Это ж не жигуль...
Но я так понимаю, что решение вопроса методом замены шин не подходит. Можно поэкспериментировать с проставками. Попробовать ланосовские всунуть. Но это колхоз и ухудшение работы подвески (амморт растянутый будет). А что, во Львове всё так плохо с дорогами?
Востаннє редагувалось 13 жовтня 2011, 12:09 користувачем Av_m, всього редагувалось 1 раз.
Nazarik писав:в мене захисту немає. я от проконсультувався, порадили пружини поміняти задні, напевно просіли трохи.
Можна ще тут почитати....http://forum.seat-club.net/viewtopic.ph ... t=11832url
і тут.....http://www.seat-club.ru/showthread.php?t=8298
до речі,собі поставив на задок гумові проставки від Ланоса(зверху пружин),задок піднявся десь на три сантиметри. От тепер хочу ще придумать на перед....
Можна виточити проставки як у топіку вище,але це на мій погляд робиться раз і на зиму і на літо....а мені би хотілося щось простіше(так як ті ж ланосовські проставки,в гаражі дома за годину впорався),на зиму поставив(щоб днище ціліше було)-весною зняв. От і "чухаю рєпу" що придумати.
Всетаки дмаю поміняти пружини, за весь пеіод експлуатацію мого Сеата, дума їх не міняли, а зад підсів так конкретно. С переду можна з тими проставками попробувати!
Nazarik писав:Всетаки дмаю поміняти пружини, за весь пеіод експлуатацію мого Сеата, дума їх не міняли, а зад підсів так конкретно. С переду можна з тими проставками попробувати!
На перед ІМХО їх не можливо запхати ніяк.А от на зад-стають ідеально.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.