Стійки???
- Stef
- Участник клуба
- Автомобиль: SEAT LEON 1.6 LPG
- Контактна інформація:
Стійки???
Ситуація наступна...машинка SEAT LEON 1.6 2006 року...пробіг 60 з лишком тисяч...сів знайомий за кермо машинка і,буквально,з перших кілометрів поїздки одразу сказав,що щось з кормою машини,типу наче желе,і скоріш за все пішли спати задні стійки...я десь,впринципі,потім це ще раніше,що навіть рівних,де це можливо зараз,частинах дороги чомусь "срака підгулює",але,можливо,коли постійно за кермом це десь підсвідомо не відчувається або сам себе заспокоюєш...таке...
які думки:все-таки стійки???
які коди оригіналів?
які хороші замінники?
і чи є можливості на заміну стойок вже на оригінал,але після фейсліфтінгу,начебто там вони вже "по-мякше"???
які думки:все-таки стійки???
які коди оригіналів?
які хороші замінники?
і чи є можливості на заміну стойок вже на оригінал,але після фейсліфтінгу,начебто там вони вже "по-мякше"???
Востаннє редагувалось 16 квітня 2013, 09:34 користувачем Stef, всього редагувалось 1 раз.
- Сергей Игоревич
- Генерал-Майор
- Автомобиль: VW Passat B7 2.0 TSI
Re: СТІЙКИ???
я тут совсем недавно но уже знаю ответ на ваш вопрос) Вам дорога на диагностику и только после этого будет конкретный разговор) тут не любят гадать на кофейной гуще, а вдруг не стойки?
- Серж
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Альтеа 2.0TDI-DSG
Если не нравится диагностика! тогда надо в новый салон за новым авто 

Самый лучший учитель в жизни - опыт. Берёт, правда, дорого, но и объясняет доходчиво.
-
- Старший Лейтенант
- Автомобиль: SEAT Altea XL 2.0 FSI
- Контактна інформація:
если давление в шинах не занижено, то вероятность стоек 90%...имхо.
Altea XL 2.0 FSI 2008г. типтрон
- Bilog
- Подполковник
- Автомобиль: SEAT LEON Altea XL TDI
- Контактна інформація:
Вчера переобувался, обратил внимание на задние стойки, на 1м легкое масляное пятно ,на 2м конкретное пятно, скоро буду менять(((
- pacak
- Капитан
- Автомобиль: cupra 300@370
Re: Стійки???
поменяешь черкани что поставил, сколько обошлось и где делалBilog писав:Вчера переобувался, обратил внимание на задние стойки, на 1м легкое масляное пятно ,на 2м конкретное пятно, скоро буду менять(((

- pacak
- Капитан
- Автомобиль: cupra 300@370
они идут как вставки или стойка в сборе? Они жесткие или мягкие? Мне надо жесткие.Bilog писав:тавить SACHS 310 950 - 520грн /шт, делать бу
- Bilog
- Подполковник
- Автомобиль: SEAT LEON Altea XL TDI
- Контактна інформація:
Вставка, вродь жесткие (говорят что аналог RS octavia a5---хз утверждать не буду ), выбирал, при боль мень, вменяемой цене.