Оптимальний розмір резини на зиму для Seat Leon бажано R16?
Оптимальний розмір резини на зиму для Seat Leon бажано R16?
хочу замінити свою r17 на 16, тому щас вибираю резину . Який профіль краще і ширина 205 55 16, чи може 215 60 16?
Дякую)
Дякую)
- dexter
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Leon 1,4 tsi Overload st2
Re: Оптимальний розмір резини на зиму для Seat Leon бажано R
205 55 16 те що треба.Tomas_22 писав:Який профіль краще і ширина 205 55 16, чи може 215 60 16?
- сеатовод
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: SEAT altea
А я вважаю,що для зими краще 205/60. Менше пузом доведеться шоркати,ціліші пластики днища будуть.
Любіть Україну, тримайте порох сухим...
Ще може хтось скаже аргументи якісь?
Схиляюсь до 205\60\16, але чи не буде 60 забагато? Може не відрізнятися від всіх і взяти 55?
Доречі диски(жестянки) брати 6.5 j 40 et чи 50 et, щоб краще дивились і не стирчали і не сильно втопляні були?
Щодо резини хочу брати GoodYeat ultra grip Ice Plus всі хвалять, от і собі вирішив взяти!
дякую за поради, буду вдячний всіх вислухати)
Схиляюсь до 205\60\16, але чи не буде 60 забагато? Може не відрізнятися від всіх і взяти 55?
Доречі диски(жестянки) брати 6.5 j 40 et чи 50 et, щоб краще дивились і не стирчали і не сильно втопляні були?
Щодо резини хочу брати GoodYeat ultra grip Ice Plus всі хвалять, от і собі вирішив взяти!
дякую за поради, буду вдячний всіх вислухати)
- сеатовод
- Генерал-Лейтенант
Чому забагато? Багато людей катають такий розмір,і все ОК.
На рахунок ЕТ? У мене стоять ЕТ 38-не стирчать. Якби зараз купував диски,взагалі брав би 30 або навіть 25.Краща керованість буде.

На рахунок ЕТ? У мене стоять ЕТ 38-не стирчать. Якби зараз купував диски,взагалі брав би 30 або навіть 25.Краща керованість буде.

- dexter
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Leon 1,4 tsi Overload st2
все імхо.Tomas_22 писав:Схиляюсь до 205\60\16, але чи не буде 60 забагато? Може не відрізнятися від всіх і взяти 55?
все залежить від особливостей вашого водіння, на 60 профілі вона буде більш валка в поворотах (тим більше що на 55 вона теж не дуже стійка), крім того є рекомендація офіціалів для даної машини ставити макс. 55 профіль.
гуд еар гарна резина, здається тільки трохи більш шумна ніж мішелін.
вибір за вами!
- сеатовод
- Генерал-Лейтенант
Припускаю,що за рахунок меншого ЕТ "валкість" зменшиться.dexter писав: на 60 профілі вона буде більш валка в поворотах