Действующие марки А95-го в Украине

Бензин, масло, фильтры, а также другие технические жидкости и расходные материалы.

Модератори: Olka, KakTus08

Закрито
OKKO
Капитан
Капитан
Контактна інформація:

Re: Действующие марки А95-го в Украине

Повідомлення OKKO »

Купуй Цивілку - вигравай 100 літрів пального
Зображення
Акцію «Купуй цивілку – вигравай 100 л* пального» продовжено до кінця 2012 року.

Кожен, хто до 31.12.2012 придбає цивілку на АЗК «ОККО» має можливість виграти 100 л* високоякісного імпортного пального.

Визначення переможців відбувається ЩОМІСЯЦЯ методом комп’ютерного випадкового відбору серед покупців цивілки за попередній місяць.
ymyk
Участник клуба
Автомобиль: Octavia A7 1.4 TSI DSG

Повідомлення ymyk »

Цікаво почути коментарі ОККО стосовно цієї теми http://forum.seat-club.net/viewtopic.php?f=59&t=18159.
Зображення
AndrewK
Участник клуба
Автомобиль: Cordoba Sport 2.0

Повідомлення AndrewK »

А чого ти чекаєш? Буде то саме "бла-бла-бла, в нас все в рамках, хто не вірить- беріть мірник; але ми сама піпець яка модна контора"
Нехай русня здохне
OKKO
Капитан
Капитан
Контактна інформація:

Повідомлення OKKO »

ymyk писав:Цікаво почути коментарі ОККО стосовно цієї теми http://forum.seat-club.net/viewtopic.php?f=59&t=18159.
Можу лише додати: якщо не вірите нам - заправляйтесь через мірник (відмовити не мають права), якщо не вірити мірникам, читайте незалежні джерела.
Хоча я бачу, що користувач вже і сам знайшов той тест, який проводили Автовізіо.
Якщо і Автовізіо не вірите, і точно впевнені, що вас обдурили, у вас є право звернутись у Державний комітет у справах захисту прав споживачів і відстоювати свою точку зору у суді.
Більше способів довести, що в деякі баки вміщається більше палива, ніж зазначено у паспорті я не бачу.
Baltika
Старший Лейтенант
Старший Лейтенант
Автомобиль: Seat XL Самец

Повідомлення Baltika »

Производители авто сами не знают какие баки устанавливают, а вот на украинских АЗС эталонные пистолеты дадут Вам точную информацию об объеме бензобака, так что на тех. данные авто можно не обращать внимания. Они наливают точно, а Вы там сами придумайте почему их 40 литров не равны Вашим.
Поехали...
AndrewK
Участник клуба

Повідомлення AndrewK »

OKKO писав: Можу лише додати: якщо не вірите нам - заправляйтесь через мірник (відмовити не мають права), якщо не вірити мірникам, читайте незалежні джерела.
Хоча я бачу, що користувач вже і сам знайшов той тест, який проводили Автовізіо.
Якщо і Автовізіо не вірите, і точно впевнені, що вас обдурили, у вас є право звернутись у Державний комітет у справах захисту прав споживачів і відстоювати свою точку зору у суді.
Більше способів довести, що в деякі баки вміщається більше палива, ніж зазначено у паспорті я не бачу.
Набагато простіше уникати сумнівних заправок і мереж :-D
Нехай русня здохне
BANADM
Подполковник
Подполковник
Автомобиль: Touareg FL 3.0 TDI

Повідомлення BANADM »

Baltika писав:Производители авто сами не знают какие баки устанавливают, а вот на украинских АЗС эталонные пистолеты дадут Вам точную информацию об объеме бензобака, так что на тех. данные авто можно не обращать внимания. Они наливают точно, а Вы там сами придумайте почему их 40 литров не равны Вашим.
Я не говорю о том, что все заправки честные, но и параноить тоже не хочу.
Я заправляюсь в только ОККО уже не первый год, и пока не замечал негатива. И да, мне до полного наливали 52 литра пару раз, когда на горящей лампочке я проездил около 80 км и БК говорил, что далее я проеду только 0 км.
И да, на офф. СТО (Нивки и Озерная) меня заверили, что это возможно, т.к. есть некий запас, который сделал производитель, чтобы обезопасить меня от остановки в чистом поле и бензонасос от поломки.
Эта тема уже муссируется так долго, что уже надоело.
ЗЫ. Вера - личное дело каждого.
[size=85][color=grey]Або просто Андрій[/color][/size]
[img]http://forum-lines.ru/rez/ab80506.gif[/img]
[color=#808040][url=http://forum.seat-club.net/viewtopic.php?f=54&t=5410]Мій бортовий журнал[/url][/color]
OKKO
Капитан
Капитан
Контактна інформація:

Повідомлення OKKO »

BANADM, 100% :drinks:
OKKO
Капитан
Капитан
Контактна інформація:

Повідомлення OKKO »

У суботу, після реконструкції, під брендом «ОККО» почала працювати АЗС №23 Золотоніський р-н, Деньгівська с/р, автодорога Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань.
MSh
Сержант
Сержант
Автомобиль: Seat Leon 1.4

Повідомлення MSh »

OKKO писав:У суботу, після реконструкції, під брендом «ОККО» почала працювати АЗС №23 Золотоніський р-н, Деньгівська с/р, автодорога Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань.
наконец-то, будем надеяться на качественный бензин,
а то я тоже заправляюсь уже не первый год только на ОККО,
но что-то в последнее время очень участились жалобы, есть случаи обнаружения конкретного левака,
особенно пострадали дизели :mega_shock:
OKKO
Капитан
Капитан
Контактна інформація:

Повідомлення OKKO »

MSh писав:но что-то в последнее время очень участились жалобы, есть случаи обнаружения конкретного левака,
особенно пострадали дизели :mega_shock:
Где? :huh:
OKKO
Капитан
Капитан
Контактна інформація:

Повідомлення OKKO »

Мережу «ОККО» поповнили ще дві нові заправки

Продовжується розбудова мережі АЗК «ОККО» на сході країни. 23 лютого у Костянтинівці Донецької області було відкрито новий автозаправний комплекс. Розташована заправка «ОККО» на вул. Мірошниченка, 7. На АЗК працює магазин супутніх товарів та кафе зручного формату Hot Cafe, є місця для паркування. Також клієнти можуть підкачати колеса своїх автівок.
До оплати приймають паливні талони та картки «ОККО-кард». Заправку включено до програми лояльності FISHKA.
Важливою деталлю комплекса є пандус, який допомагає потрапити до приміщення людям з особливими потребами.

Тим часом у Львові став до роботи заправний комплекс на вул. Б.Хмельницького, 292. Це перший АЗК мережі на цій важливій транспортній артерії міста. Розташований комплекс неподалік ринку «Галицьке перехрестя». Традиційно на АЗК працює магазин супутніх товарів та Hot Cafe. Передбачено можливість підкачати колеса. Є місце для паркування легкових автівок.
До оплати приймають банківські картки, паливні талони та картки «ОККО-кард». Заправку включено до програми лояльності FISHKA.
При вході до приміщення комплексу є пандус для людей з особливими потребами. Також окремі місця виділено для паркування автомобілів, якими керують неповносправні або особи, які їх супроводжують

Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
MSh
Сержант
Сержант
Автомобиль: Seat Leon 1.4

Повідомлення MSh »

OKKO писав: Где? :huh:
как бут-то не знаете..
http://forum.autoua.net/showflat.php?Ca ... &fpart=all
OKKO
Капитан
Капитан
Контактна інформація:

Повідомлення OKKO »

Ну так там же ещё не выяснили причину, так что выводы ещё рано делать.
AndrewK
Участник клуба

Повідомлення AndrewK »

OKKO писав:Ну так там же ещё не выяснили причину, так что выводы ещё рано делать.
ах ну да, конечно :-D
Нехай русня здохне
Закрито