Помічник переключанння передач. Звукові сигнали.
- scamp68
- Призывник
- Автомобиль: Seat Leon 1.6MPI Style
Помічник переключанння передач. Звукові сигнали.
Доброго дня. Можливл це не проблема, але вирішив запитатися заради цікавості. При покупці нового авто, приблизно перший місяць подавався звуковий сигнал коли на тахометрі позначка переходила приблизно 2500 об, таким чином піказуючи, що передачу потрібно повисити (з 1-ї на 2-гу, з 2-ї на 3-тю і т.д.) Але з часом ця функція чи помічник припинили підказувати таким чином. Можливо це було зроблено новачкам в допомогу, так як авто нове і тому подібне. Можливо було запрограмоване для того , щоб правильно здійснити обкатку. Хтось зустрічався з таким і чи можна цю функцію вручну вкл. і виключати ?
- VBoychuk2011
- Подполковник
- Автомобиль: Seat Leon 1.6
- Контактна інформація:
Re: Помічник переключанння передач. Звукові сигнали.
Відношення той сигнал до переключення перадач немає.
Тобі сюди Сюди
Тобі сюди Сюди
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab168635.gif[/img][/url]
-
- Лейтенант
- Автомобиль: Skoda Superb TDI
Думаю данная приблуда была сделана для щадящей обкатки двигателя (до определенного пробега), а вручную её не включишь, скорее всего нужно копаться в прошивке БК.
- scamp68
- Призывник
Не зовсім те, що я хотів дізнатися
Наприклад: я їду на 2-й передачі на 3000 об. так приблизно на 2500-2600 лунав звуковий сигнал; їду на 3-ій 3000 об. на 2500-2700 знов пролунав звуковий сигнал , таке враження, що воно мені підказувало коли потрібно переключати передачу. А яке може бути перевищення швидкості, допустім, при 30 км/год ? Странно.
Із цієї ссилки, що ти кидав на другій картинці - так в мене на правому важелі нема таких кнопок. Можливо вони були на Старіших версіях Леонів. Є мультируль, але нажаль ніяк не получається встановити ліміт швидкості. Можливо мій бортовий не вміє робити такого. Можливо я не шарю.

Із цієї ссилки, що ти кидав на другій картинці - так в мене на правому важелі нема таких кнопок. Можливо вони були на Старіших версіях Леонів. Є мультируль, але нажаль ніяк не получається встановити ліміт швидкості. Можливо мій бортовий не вміє робити такого. Можливо я не шарю.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- Serg
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Freetrack 2.0 TSI
- Контактна інформація:
Прошу прощения, но ИНСТРУКЦИЮ не пробовали почитать. Там много полезного написано
Это ограничение скорости по бортовику. Инструкция в помощь.

Это ограничение скорости по бортовику. Инструкция в помощь.
- scamp68
- Призывник
Я розумію, що задав можливо тепе питання. Інструкція є . але вона загальна для всіх Сеатів, не конкретно під Леон .
В інструкції, наприклад, бортовий комп із монітором на панелі приладів , меню відрізняється від мого
Так що багато функцій, операцій не доступно, а може по-інакшому все робиться.
Дякую всім, буду пробувати методом втика. Може шото і наклацаю.
В інструкції, наприклад, бортовий комп із монітором на панелі приладів , меню відрізняється від мого

Дякую всім, буду пробувати методом втика. Може шото і наклацаю.
- demey
- Администратор
- Автомобиль: Audi A4 Allroad
Люди это не может быть сигнал бортовика о достижении определенной скорости! Перечитайте внимательно первый пост.
На 1-2-3-4... передачах 2500 оборотов это как бы разная скорость.
Больше согласен с тем что это определенная настройка на обороты.
- Serg
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Freetrack 2.0 TSI
- Контактна інформація:
не спорю. Может и такdemey писав:Люди это не может быть сигнал бортовика о достижении определенной скорости! Перечитайте внимательно первый пост.
- Sivik
- Старший солдат
- Автомобиль: Seat Ibiza Style 1.4 MPI
больше месяца на новом сеате (до сих пор в режиме обкатки) - никаких звуковых сигналов не подавалось и не подается. На дисплее просто указывается текущая передача и стрелками вверх или вниз (в зависимости от предлагаемого переключения).scamp68 писав:... При покупці нового авто, приблизно перший місяць подавався звуковий сигнал коли на тахометрі позначка переходила приблизно 2500 об...
-
- Лейтенант
- Автомобиль: Skoda Superb TDI
Топикстартер говорит о Leon, а у вас Ibiza, посему думаю что у них просто разные системы помощи новоиспеченному сеатоводу.Sivik писав: больше месяца на новом сеате (до сих пор в режиме обкатки) - никаких звуковых сигналов не подавалось и не подается. На дисплее просто указывается текущая передача и стрелками вверх или вниз (в зависимости от предлагаемого переключения).
- Олег
- Майор
- Автомобиль: Toledo 1.6 Superwagen
+1 . Не обратил внимания после какого пробега перестало пикать? В инструкции написано не нагружать мотор первые 1500 км.AlexKAN писав:Думаю данная приблуда была сделана для щадящей обкатки двигателя (до определенного пробега), а вручную её не включишь, скорее всего нужно копаться в прошивке БК.
[img]http://forum-lines.ru/rez/ab59023.gif[/img]
[color=#4040FF]Хто Вы такие?! Что Вам надо?! Идите на…..[/color]
[color=#4040FF]Хто Вы такие?! Что Вам надо?! Идите на…..[/color]
- ^kent
- Солдат
- Автомобиль: Leon red diesel)
- Контактна інформація:
в некоторых леонах есть подсказка для переключения передач,индикация происходит на дисплее бортовика цифрами. Это где то включается? аль как? инструкцию всю перелапатил))
- seven
- Младший Лейтенант
- Автомобиль: SEAT Leon 1.4 TSI Style
Оно всегда есть (если у вас есть многофункциональный дисплей) и никак не отключается.^kent писав:в некоторых леонах есть подсказка для переключения передач,индикация происходит на дисплее бортовика цифрами. Это где то включается? аль как? инструкцию всю перелапатил)
- seven
- Младший Лейтенант
- Автомобиль: SEAT Leon 1.4 TSI Style
Фича: чтобы узнать текущую передачу на МФД, нужно отпустить педаль акселератора.