коли витягував коврик переднього пасажира побачив, що вся підлога мокра. що це може бути? потік клімат? варіант, що це пасажир відпадає - давно нікого не возив. якщо це трубка дринажна забилася то:
1. чого це вона забилася?
2. як відремонтувати це?
в мене така сама фігня на Альтейці,десь місяць тому пилососив,зі сторони пасажира ближче до сидіння вологий полік зі спецефічним ароматом,дуже подібний на зимову незамерзуйку.настала спека,вологе нібито висохло,але в машині лишився цей аромат.поклав під сідушку банку з ароматизатором,трохи перебиває,але все одно неприємно.може хтось мав таку проблему,підкажіть що можна зробити?
я ж казав - нікого давно з переду не вози на сто зірвали покриття - там сухо, потьоків ніде не має. підозрюю, що коли сам мию керхером машину, то завжди напором мию пороги та завіси відкритих дверей. частина води летить в салон на підлогу. певно коврики вже був витягнув, тому намочив підлогу. але все-одно тепер буду час від часу перевіряти.
Вирішив проблему завдяки простому прозорому сілікону))) просіліконив прокладку воздушного фільтра салону точніше зняв стару і замість неї завів сілікон)) і ще зняв дверну карту і провів сіліконом між дверкою і металевою пластиною на якій знаходится механізм стіклопідйомника)
В мене на Альтеї теж таке було. Була тріснута трубка омивача в районі завіси капоту, затікало через фільтр салону і вентилятор. Заклеїв трубку і стало сухо.