згорів блок клімата
- rulon
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Cordoba Sport
- Контактна інформація:
згорів блок клімата
проблема наступна: коли машина нагрівається, включаються вентилятори. коли заглушити машину вентилятори не виключаються навіть після півгодини роботи. Потрібно крутнути стартером, тоі вони виключаються. На сервісі сказали що це блок клімату. Я вже не перший з тим д них приїзджаю. Пропонують забрати мій а дати свій ремонтований. Може хтось знає в чому там проблема? може можна і самому з тим справитись? P.S. Хоча клімат працює нормально (тобто холодить). Тільки не дає команди на виключення вентилятора радіатора.
- Simplissima
- Майор
- Автомобиль: Cоrdoba Sport 2.0
Re: згорів блок клімата
смі ви не справитеся. Це проблема блоку управління вениляторами, дорога деталь, У нас це трапилося по гарантіі, міняли на новий, деталька йде під замовлення, тому навряд ви купите її на ринку, я б не рекомендувала брати б/у, якщо через місяць згорить, все одно буде проблема, а так, у офіціалів купите, згорить-у вас є чек, у нихже й поставити варто, думаю. Деталька - нічого особливого, правда- пластик і проводки... Якщо треба- кину фото на мейл, там і штрих-код і вигляд, сюди картинка невлазить
-
- Капитан
- Автомобиль: Ibiza 2.0 black
- Контактна інформація:
Re: згорів блок клімата
Было такое же, поменял блок климата и все прошло. Брал с разборки.