маю толедо 2006 року випуску.
за час експлуатації серйозних проблем не було виявлено. постійно з*являються, як думаю я, дитячі проблеми.
думаю з такими зустрічались користувачі данного форуму. так як в сервісі офіційному (черкаси) постійно розводять то плечима то на гроші, то задаю питання тут:
перелік проблем:
1) не працює кнопка відкривання-закривання дверей з салону. та що збоку від важіля ручного гальма. в підлокітнику. кнопка сама підсвічується, але не яскраво. помітно вночі. власне кнопка і не працює.
2) також з того блоку кнопок не працює джойстик регулювання дзеркал. так як і обігрів дзеркал. АЛЕ дзеркала складаються і розкладаються без проблем при закриванні/відкриванні авто з брелока.
кнопки *тиск в шинах* і відключення антибукс(чи то єсп) наче як працюють.
на сервісі запропонували купувати новий блок кнопок і міняти його в зборі. розібравши кнопку закривання/відкривання замків дверей криміналу не було виявлено. тому доцільність такої заміни не відома.
запобіжники всі цілі. джгут дротів був оглянутий до рульової колонки. далі не зміг залізти (багато крутити треба). з дротами/конекторами все нормально.
в чому може бути проблема? з інших сторін ЦЗ працює чудово.
3) третя проблема - в датчику ременя безпеки водія. був куплений інший замок, який прослужив пів року і зіпсувався. після певних маніпуляцій з контактами в замку, до життєздатності було повернуто два замки

десь через рік після ремонту сигнал не прищебнутості перестав працювати. тобто на панелі не горить сигнал і відсутній звуковий сигнал. із замком все чудово.
на сервісі якось відключали цей сигнал на період доставки іншого замка, але ж потім включили і все чудово працювало. і кого які ідеї? на сервісі помилок наче як не бачать. купувати ВАСЮ або ваг офіційний за 1000 грн поки не є можливим (навіть не упевнений на скільки вони функціональні, але це вже в іншій темі).
ще з помічених мінусів авто це тріснутий трійник(здається трійник) на омивання заднього скла. до тем відношення не має.
ЗІ: також шукаю книжку в ел варіанті (безкоштовно звичайно ж...) ремонт та експлуатація толедо 3ген.