Ну так голова должна понять что ты включаешь заднюю и активируешь видео вход. Это либо через CAN либо по старинке на китайских головах был отдельный вход для позитивного сигнала от задней.
Volvo XC60 2.4 Bi turbo - R Design ( CHIP Polestar + K&N), Dual exhaust
Vladimir_SF, в тому то й справа, мафан оригінал Seat не китай, був би китай давно б вже працювали, при включенні задньої нічого не відбувається, теоретично мав би переключитись екран на відеовхід з камери, тільки що прошив програмно заводський VIM, мало б до заводських настройок відновитись, попробую вечером
Друже, як що не помиляюсь, я впевнений на 90% тобі потрібно зробити адаптацію камери в системі. Це можливо зробити за допомогою або Васи або OBDeleven-ом. Я себе это делал после активации Full Link-а в медиасистеме. Камера слетела и не включалась при втыкании задней передачи. Ну как то так... надеюсь помог если это ещё актуально.
Якщо не помиляюсь треба увійти в блок Бортовая система. Могу перевірити. и там є параметр щось із Rear... Low. В мене є історія адаптації, можу переглянути, якщо треба. Але через форум тут не дуже удобно обминюватись скринами. Якщо є Фейсбук, то знайди мене там и постукаї в диску, там розберемося. Шукай Braginsky Vitaly, або Брагинський Віталій