перепрошить Gateway в Киеве

Фары, сигнализации, климат-контроли и кондиционеры, приборы, проводка...

Модератори: Olka, KakTus08

Відповісти
seaman
Призывник
Повідомлень: 11
З нами з: 20 квітня 2017, 20:13
Автомобиль: seat toledo 3

перепрошить Gateway в Киеве

Повідомлення seaman »

Камрады, кто может перепрошить гейтвей в Киеве? после замены ГУ на Андроид, сегодня не завелся на новом акуме. Почитал форумы, старый гейтвей как возможная причина. Тут пишут, что можно оновить прошивку hттp://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Navigation_System_(RNS510)_Retrofitting
на борту
Control Module Part Number: 1K0 907 530 F HW: 1K0 907 951
Component and/or Version: Gateway H10 0120
Software Coding: 3D3F0740071202
Work Shop Code: WSC 06402 785 00200
VCID: 2A5BB4A985FF2E1AAB-807E

Вроде оновляется на прошивку 0178 и проблема уходит.

к.т. О63 -6I7 I887 Виталий.

ПС нашел также от 450грн гейты с буквой L, но если можно обойтись без акробатики под торпедой, было бы здорово :)
Аватар користувача
demey
Администратор
Администратор
Повідомлень: 11379
З нами з: 07 серпня 2006, 15:42
Автомобиль: Audi A4 Allroad
Звідки: Киев

Re: перепрошить Gateway в Киеве

Повідомлення demey »

Я думаю перепрошивка вам дешевле не обойдется, да и к тому же может не помочь и в худшем варианте убить блок.
Как по мне то замена блока выглядит надёжнее. Но если что, то прошивка 178-я у меня есть, чем шить тоже.
Зображення
Overload - Качественная настройка вашего авто
seaman
Призывник
Повідомлень: 11
З нами з: 20 квітня 2017, 20:13
Автомобиль: seat toledo 3

Re: перепрошить Gateway в Киеве

Повідомлення seaman »

я з Вами повністю згоден, Купив з розбірки 1K0907530L, сьогодні хотів замінити, але VCDS його не побачив взагалі :-( приборка блимає і пищить. Читав що самі блоки дуже надійні, ось тепер і чухаю рєпу, що це може бути?. Поставив старий взад, всі блоки бачаться шнурком...
Можете залишити контакти в приватних? про всяк випадок. Дякую.
seaman
Призывник
Повідомлень: 11
З нами з: 20 квітня 2017, 20:13
Автомобиль: seat toledo 3

Re: перепрошить Gateway в Киеве

Повідомлення seaman »

камради , хелп :-( два різні блоки гейтвей з літерою L, що міняються ніби без проблем, не працюють. Десь за хвилину приборка пищить і після цього VCDS не бачить ні приборку, ні гейтвей, деякі інші блоки доступні.
Приборка стара, з моменту покупки має помилку, але на роботі загалом не сказувалось. Скоріше за все, що якийсь" мудрєць" перед продажею, заглушив індикатор подушок. В блоці подушок помилка, всі цілі, але відключені. При прописці нового дублікату ключа, майстер щось матюкався, на помилку, але прописав обидва ключі.
Приборка така
Address 17: Instruments Labels: 1K0-920-xxx-17.lbl
Part No: 5P0 920 825
Component: KOMBIINSTRUMENT VO3 0422
Coding: 0000101
Shop #: WSC 00012 000 00000
VCID: 6FED66BB7E9D05323C-803A
1 Fault Found:
00003 - Control Module
014 - Defective

сама проста, тому питання, чи може це бути проблемою "захисту компонентів", бо якось не дуже віриться, що 2 однакові гейтвея попались дефективними

стоїть гейт
Address 19: CAN Gateway Labels:. 1K0-907-530-V1.clb
Part No SW: 1K0 907 530 F HW: 1K0 907 951
Component: Gateway H10 0120
Revision: H10 Serial number: 2800106503818C
Coding: 3D3F0700071202
Shop #: WSC 06402 785 00200
VCID: 2A5BB7AF85FF201AAB-807E
No fault code found.

пробував підставляти 1K0 907 530 L
seaman
Призывник
Повідомлень: 11
З нами з: 20 квітня 2017, 20:13
Автомобиль: seat toledo 3

Re: перепрошить Gateway в Киеве

Повідомлення seaman »

а ще краще, порекомендуйте в Києві спеца, що може допомогти. Дякую.
Аватар користувача
b_andriy
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант
Повідомлень: 3379
З нами з: 13 грудня 2013, 11:56
Автомобиль: Seat Leon 1.6
Звідки: Львів

Re: перепрошить Gateway в Киеве

Повідомлення b_andriy »

seaman писав:я з Вами повністю згоден, Купив з розбірки 1K0907530L, сьогодні хотів замінити, але VCDS його не побачив взагалі приборка блимає і пищить. Читав що самі блоки дуже надійні, ось тепер і чухаю рєпу, що це може бути?. Поставив старий взад, всі блоки бачаться шнурком...
Можете залишити контакти в приватних? про всяк випадок. Дякую.
а новий блок гейтвея ви закодували? скопіюйте список блоків зі старого , закодуйте новий, тоді мало б все працювати
seaman
Призывник
Повідомлень: 11
З нами з: 20 квітня 2017, 20:13
Автомобиль: seat toledo 3

Re: перепрошить Gateway в Киеве

Повідомлення seaman »

Проблема не в цьому. Коли я підкидую "новий" блок, приборка починає пищати, і шнурок VCDS перестає бачити і приборку і гейтвей, "блоки недоступні". При чому пробував два, з літерою Л. Вертаю старий-Ф, все норм, приборка і гейтвей доступні.
Відповісти