Посторонній шум в дверному карті.
Посторонній шум в дверному карті.
Привіт всі) Допоможіть хто чим може...Розумію звичайно що вже прийдеться знімати дверний карт, але все ж таки...
Leon 1p, в салоні була повна тиша, останнім часом з'явилося якесь шарудіння в правому дверному карті... Особливо чути коли їдеш по маленьких ямках, або коли включити голосно музику, щоб баси гарні були... Як будто дзелинчить щось.... Ваші поради,варіанти? Може в когось щось схоже було...дякуЮ)
Leon 1p, в салоні була повна тиша, останнім часом з'явилося якесь шарудіння в правому дверному карті... Особливо чути коли їдеш по маленьких ямках, або коли включити голосно музику, щоб баси гарні були... Як будто дзелинчить щось.... Ваші поради,варіанти? Може в когось щось схоже було...дякуЮ)
Re: Посторонній шум в дверному карті.
Если будешь снимать то подклей какой нибудь анти скрип. Не помешает в любом случае . Может просто сломалась какая нибудь клипса.
МММ...потрібно якусь інструкцію для цього...reanon писав:А в чем проблема разобрать да глянуть?
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Seat Leon 1.6
ви коли небудь розбирали в леоні дверку?reanon писав:А в чем проблема разобрать да глянуть?
- lada
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Seat Leon FR 5F 2.0tdi
b_andriy писав:ви коли небудь розбирали в леоні дверку?

http://reject.interno.ru/seat/dpf.pdfTomas_22 писав:МММ...потрібно якусь інструкцію для цього...
- reanon
- Партнер клуба
- Автомобиль: Skoda Octavia Tour_VTG
Я думаю от Шкоды мало чем отличается!ви коли небудь розбирали в леоні дверку?
i need more...
- lada
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Seat Leon FR 5F 2.0tdi
кардинально отличается - инструкция выше.reanon писав:Я думаю от Шкоды мало чем отличается!
- reanon
- Партнер клуба
- Автомобиль: Skoda Octavia Tour_VTG
В любом случае при желании и терпении все подсилу!кардинально отличается - инструкция выше.

i need more...
- SergA
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Altea XL 1,6
поиск в помощь, на форуме есть инструкция как снимать карту двери, даже с картинками, ничего сложного там нет, набор бит и вепед
у меня/, после полутора лет тишины задзвынчало в правой задней двери, после снятия карты была извлечена бита-шестигранник - привет от работников Еврокара а может и от испанского автопрома

у меня/, после полутора лет тишины задзвынчало в правой задней двери, после снятия карты была извлечена бита-шестигранник - привет от работников Еврокара а может и от испанского автопрома

- yuriisa
- Лейтенант
- Автомобиль: Mazda CX-5 KF 2.5 Touring
Великих проблем розібрати нема, проблеми виникають при зборі, а саме коли треба прикріпити направляючі по яким скло їздить- вони кріпляться тими ж саморізами що і карта в нижній частині дверки, тобто треба що отвір на карті зпівпав з отвором на направляючій) потрібно мати довгу худу руку, щоб через отвір динаміка дістати майже до дальної частини дверки, ну або друга з такою конституцією тіла.. Можу сказати, що якби збирав сам, то мабуть не зібрав..
Когда ты умер - ты об этом не знаешь. Только другим очень тяжело. Тоже самое, когда ты - тупой.