Там один замок в лівій дверці.White Frog писав:ни фига не поняла, ключ ни одни двери не открывает?
Если не седан - через багажник просочиться...

Там один замок в лівій дверці.White Frog писав:ни фига не поняла, ключ ни одни двери не открывает?
У мене була проблема - кудись зникла "зовнішня шторка замку". Поки не визнавали гарантійним випадком, також базікали що необхідно міняти 3 замка. Були в нас такі придурковаті гарантійщики. Коли ж Я відстояв свої права, то поміняли лише 1 замок і в мене тепер ще є форма-ключа із заводу. Так шо, не так дорого все це коштує, я думаю максимум до 1000 гривень разом із роботою. Єдине чекати довго, до 2 місяців, поки вироблять та надішлють.We$t писав: пункти
1) сервіс в Рівному - від Луцька 60 км, по телефоні виясним вже все - ключі з замками 2160 без роботи
2) батарейки немає
3) менеджери зійшлись на мєга-пораді "бий скло бо в нас є"
4) ведешкою залив пів-стоянки
5)стараюсь
Циліндр працює!Крутиця-ж.Щось в середині обломилось. Або її вже питались- вскрить. І - незмогли. Варіант?Sunflower.UA писав: У мене була проблема - кудись зникла "зовнішня шторка замку". Поки не визнавали гарантійним випадком, також базікали що необхідно міняти 3 замка. Були в нас такі придурковаті гарантійщики. Коли ж Я відстояв свої права, то поміняли лише 1 замок і в мене тепер ще є форма-ключа із заводу. Так шо, не так дорого все це коштує, я думаю максимум до 1000 гривень разом із роботою. Єдине чекати довго, до 2 місяців, поки вироблять та надішлють.
Скло розбити - Ти завжди встигнеш, спочатку необхідно знайти де "потім" буде автівка ночувати.
Що Мені не зрозуміло так це, Чому Другий Ключ Не Відмикає Авто?
А якщо машина не в дома? Хай два місяці стоїть? Теж не варіант!H!tm@n писав:не стоит выбивать окно!
У товарища была подобная ситуация!
Забыл ключ в багажнике.
После того как разбили окно машина все равно не открылась.
Можно конечно влезть через окно и включить зажигание 2-рым ключом.
Тогда двери только раз блокируются двери.
Мое мнение заказывать дубликат у оф. представителей. И ждать его прибытия.
Замок прокручується...Sunflower.UA писав:Зачекай, а може там вода замерзла у замку???
Там механіка! Я розбирав!temchill писав:может с аккумом что???
вроде когда нет заряда - не открываются замки..
А глянуть, какая машина у ТС, сильно напряжно ? И если не седан, думаете у всех машин есть замки на багажнике, открывающиеся ключами ?White Frog писав:ни фига не поняла, ключ ни одни двери не открывает?
Гыыы, да ты бы сам так не напрягался, а...сильно напряжно ?
в десятку!!!Dimentiy писав: интересный замок, что умел крутится на 360 если туда тыкали вороток или левый ключ, специально от вскрытия.