проблеми з кузовом...
- rulon
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Cordoba Sport
- Контактна інформація:
проблеми з кузовом...
зауважив, що пішла тонесенька тріщина в середині жолоба на даху з сторони водія. на неоф. малярному сервісі сказали, що це не тримає зварний шов. я в щоці... завтра їду на оф. сервіс - хай дивляться. зауважив це коли побачив що по центру жолоба вздувся лак десь так з 1 см. на неоф.сервісі сказали що малювання нічого не дасть. потрібно вскривати з середини і дивитись. можливо прийдеться зрізати лобове вікно та проварювати весь шов. от тобі і сеат...
Re: проблеми з кузовом...
ИМХО езда по львовским дорогам сделала свое дело 

[img]http://www.forum-lines.ru/rez/amc2000.gif[/img]
Не говорите, что мне нужно делать, и я не буду говорить, куда вам нужно идти
Не говорите, что мне нужно делать, и я не буду говорить, куда вам нужно идти
- Серж
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Альтеа 2.0TDI-DSG
При чём сдесь Сеат! Просто Вам немного не повезло, но это ещё не повод огорчатся! Теперь это головная боль оффов, ну если машина на гарантии.rulon писав:зауважив, що пішла тонесенька тріщина в середині жолоба на даху з сторони водія. на неоф. малярному сервісі сказали, що це не тримає зварний шов. я в щоці... завтра їду на оф. сервіс - хай дивляться. зауважив це коли побачив що по центру жолоба вздувся лак десь так з 1 см. на неоф.сервісі сказали що малювання нічого не дасть. потрібно вскривати з середини і дивитись. можливо прийдеться зрізати лобове вікно та проварювати весь шов. от тобі і сеат...
Самый лучший учитель в жизни - опыт. Берёт, правда, дорого, но и объясняет доходчиво.
- Antoniush
- Старший Лейтенант
- Автомобиль: SEAT Toledo 1.6 SW
+1, СЕАТ то причём, брак у всех машин бывает, и то ещё не факт что сказали на малярке 100% версия...Ехать к оффам и задалбывать пускай решают вопрос...
- rulon
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Cordoba Sport
- Контактна інформація:
був на оф.сервісі. сказали що якщо б не тримав зварочний шов то тріскали б лобове та заднє вікна. в жолобі є герметик. він просів, тому і потріскало - якість покраски. показали нову модель шкоди фабії на якій їздить один із менеджерів сервісу - таке саме, тріщини в жолобі. будуть відправляти фотки в фомулу моторс - хай рішають що з тим робити, машина на гарантії....
- Серж
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Альтеа 2.0TDI-DSG
Оффы как всегда разводят!!! показывают неудачные, бракованые авто и вслед говорят, что так должно быть! Не стоит верить необходимо письменно обратиться с претензией и обязательно на втором экземпляре сделать отметку о принятии. После требовать устранение данного браковоного изделия.
Самый лучший учитель в жизни - опыт. Берёт, правда, дорого, но и объясняет доходчиво.