неполадки після обесшумки
неполадки після обесшумки
доброго дня всім. сьогодні зняв і зашумоізолював місце ззаді панелі приладі (за спідометром). Після цього клацання при поворотах і звук при відкриванні дверки при увімкнених габаритах стали звучати тихо. Хто знає де знаходяться динаміки які відтворюють ці звуки. наперед дякую. машина - сеат кордоба.
-
- Старший Лейтенант
- Автомобиль: СЕАТ КОРДОБА спорт
Re: неполадки після обесшумки
Динамик находится в комбинации приборов(приборной панели).С обратной стороны,если смотреть по ходу автомобиля.
- In_Spector
- Участник клуба
- Автомобиль: ALTEA 1.9TDI BXE
+1bigimot писав:Динамик находится в комбинации приборов(приборной панели).С обратной стороны,если смотреть по ходу автомобиля.
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab177655.gif[/img][/url]
дякую. прийдеться знову все знімати і усувати неполадку
-
- Подполковник
- Автомобиль: Seat Cordoba
Динамик в щитке приборов. У меня был отказ этого динамика
Меняли по гарантии. Процес я не видел но по моему торпедо не снимали. Не спеши снимать. посоветуйся со спецами.
Меняли по гарантии. Процес я не видел но по моему торпедо не снимали. Не спеши снимать. посоветуйся со спецами.
- demey
- Администратор
- Автомобиль: Audi A4 Allroad
Обесшумка работает - результат налицо 

-
- Старший Лейтенант
- Автомобиль: СЕАТ КОРДОБА спорт
Вариантов ровно два.
1.Оф.СТО выполняют работу только со снятием торпедо и только с заменой всей комбинации приборов.
2.Специалист с правильными руками вынимал у меня в машине только комбинацию приборов и менял только сам динамик.
1.Оф.СТО выполняют работу только со снятием торпедо и только с заменой всей комбинации приборов.
2.Специалист с правильными руками вынимал у меня в машине только комбинацию приборов и менял только сам динамик.
зі звуком вже ніби все добре, не так як було раніше, але може бути(шумоізоляція дійсно працює). Тепер зявилась нова проблемка: на панелі приладів загорілась іконка аербега, яка при прокрутці ключа через 3 сек. має потухнути, а вона світиться. Хто знає що це може бути. Я відєнував штекери коли обесшумлював, але все було ок, а після останнього разу(сьогодні) вона чомусь загорілась. Порадьте що може бути...