мийка авто Фейрі
- rulon
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Cordoba Sport
- Контактна інформація:
мийка авто Фейрі
ТАк сталося, що закінчився шампунь для авто в батьків, а я постійно забуваю його купити. Тому вже другий раз мию керхером та мочалкою з відром води + фейрі для посуду. Ефект такий самий як і після автошампуню... чим це "чревато" для любимою машинки?
- Nazarik
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Leon 1,6 black 2003
- Контактна інформація:
Re: мийка авто Фейрі
Та в принципі фері то нє токсичний засіб, а просто обезжируваж. Думаю нічого страшного немає.
Я в бачок омивача скла теж заливаю трохи миючого засобі однієї америк. компанії. Вистарчає на довго і добре вимиває вітрове та задне скло.
Тут певно треба дивитись шо вигідніше
Я в бачок омивача скла теж заливаю трохи миючого засобі однієї америк. компанії. Вистарчає на довго і добре вимиває вітрове та задне скло.

Менше слів - дешевша телеграма!
- Bakcs
- Капитан
- Автомобиль: Leon 2.0 FSI
Nazarik писав:Та в принципі фері то нє токсичний засіб, а просто обезжируваж. Думаю нічого страшного немає.
а какое американское средство заливаешь, если не секрет?

- rulon
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Cordoba Sport
- Контактна інформація:
певно фейрі - випросив в жінки на кухні декілька грам, і ніяких проблем...Nazarik писав:Тут певно треба дивитись шо вигідніше

-
- Солдат
- Автомобиль: cordoba 1.4
Мой друг и коллега-сеатовод раньше тоже иногда мыл машину мойкой и с добавлением средства для посуды. И в общем-то был этим доволен. Но когда взял на пробу самый простой шампунь с воском для мытья машины, понял разницу. Средство для мытья посуды сильно пенится, хуже смывается (нужен больший запас воды). А выполоскать нормальную большую авомобильную мочалку - это вообще мрак. Теперь он - убежденный сторонник автомобильной косметики. Моя машина тоже моется шампунькой через 2 раза на третий. Этого достаточно. Грязными мы не ездим. Так что, средство для посуды - временный эконом-вариант и его действие на ЛКП любимой машины до конца не изучено никем.