мийка авто Фейрі

Модератори: Olka, KakTus08

Відповісти
rulon
Участник клуба
Автомобиль: Seat Cordoba Sport
Контактна інформація:

мийка авто Фейрі

Повідомлення rulon »

ТАк сталося, що закінчився шампунь для авто в батьків, а я постійно забуваю його купити. Тому вже другий раз мию керхером та мочалкою з відром води + фейрі для посуду. Ефект такий самий як і після автошампуню... чим це "чревато" для любимою машинки?
Nazarik
Участник клуба
Автомобиль: Seat Leon 1,6 black 2003
Контактна інформація:

Re: мийка авто Фейрі

Повідомлення Nazarik »

Та в принципі фері то нє токсичний засіб, а просто обезжируваж. Думаю нічого страшного немає.
Я в бачок омивача скла теж заливаю трохи миючого засобі однієї америк. компанії. Вистарчає на довго і добре вимиває вітрове та задне скло.
Тут певно треба дивитись шо вигідніше ;)
Менше слів - дешевша телеграма!
Bakcs
Капитан
Капитан
Автомобиль: Leon 2.0 FSI

Повідомлення Bakcs »

Nazarik писав:Та в принципі фері то нє токсичний засіб, а просто обезжируваж. Думаю нічого страшного немає.
Я в бачок омивача скла теж заливаю трохи миючого засобі однієї америк. компанії. Вистарчає на довго і добре вимиває вітрове та задне скло.
Тут певно треба дивитись шо вигідніше ;)

а какое американское средство заливаешь, если не секрет? :)
rulon
Участник клуба
Автомобиль: Seat Cordoba Sport
Контактна інформація:

Повідомлення rulon »

Nazarik писав:Тут певно треба дивитись шо вигідніше ;)
певно фейрі - випросив в жінки на кухні декілька грам, і ніяких проблем... :-D сімейний бюджет зменшується на вартість автошампуню. :-D для жінки це аргумент серйозний :-D
Masyanya
Солдат
Солдат
Автомобиль: cordoba 1.4

Повідомлення Masyanya »

Мой друг и коллега-сеатовод раньше тоже иногда мыл машину мойкой и с добавлением средства для посуды. И в общем-то был этим доволен. Но когда взял на пробу самый простой шампунь с воском для мытья машины, понял разницу. Средство для мытья посуды сильно пенится, хуже смывается (нужен больший запас воды). А выполоскать нормальную большую авомобильную мочалку - это вообще мрак. Теперь он - убежденный сторонник автомобильной косметики. Моя машина тоже моется шампунькой через 2 раза на третий. Этого достаточно. Грязными мы не ездим. Так что, средство для посуды - временный эконом-вариант и его действие на ЛКП любимой машины до конца не изучено никем.
Відповісти