Чип тюнинг 2.0

Модератори: Olka, KakTus08

gregori
Майор
Майор
Автомобиль: SEAT Ibiza

Re: Чип тюнинг 2.0

Повідомлення gregori »

madd писав:вот и отличненько
вхлоп-выхлоп-чип
и достаточно как по мне
спасибо B-)
Можно и маховик потпилить ))
madd
Солдат
Солдат
Автомобиль: Cordoba Sport
Контактна інформація:

Повідомлення madd »

gregori писав: Можно и маховик потпилить )
вот тут не понимаю ничего
интересно узнать стоимость/эффективность
gregori
Майор
Майор

Повідомлення gregori »

у нас 1000грн
Улучшается динамика
Drug
Старший Лейтенант
Старший Лейтенант
Автомобиль: Seat Ibiza Sport 2.0

Повідомлення Drug »

вот тут не понимаю ничего
интересно узнать стоимость/эффективность
обороты быстрее поднимаются, так и опускаются... при переключении передачь будеш клевать носом, но ехать будет трох быстрее... я так это понимаю :)
gregori
Майор
Майор

Повідомлення gregori »

Drug писав: обороты быстрее поднимаются, так и опускаются... при переключении передачь будеш клевать носом, но ехать будет трох быстрее... я так это понимаю :)

Не знаю я ездил было все норм
Не клевал носом
Kaz
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант
Автомобиль: Leon 350 hp+skoda Yeti

Повідомлення Kaz »

Слушай а может в Вминнице кому надо полный установоный комплект от леона мотор, турба колектора мозги коробка 6 ступка короче все с проводкой а?
Overload - Feel the difference
067-373-57-91
gregori
Майор
Майор

Повідомлення gregori »

Kaz писав:Слушай а может в Вминнице кому надо полный установоный комплект от леона мотор, турба колектора мозги коробка 6 ступка короче все с проводкой а?
Мне нужен был раньше (((
Я се хотел
Но пошел другим путем
А сколько хочь за все я спрошу
Kaz
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант

Повідомлення Kaz »

все все все с навеным 3 тыс
067-373-57-91
Илья
Прапорщик
Прапорщик
Автомобиль: Cordoba 115hp, 2105 120hp

Повідомлення Илья »

и шо как это всё барахло встает вместо 2.0 и дружит с ибицо-кордобовской электрикой и передней подвеской? Если опыта нету врядли есть смысл это затевать...
gregori
Майор
Майор

Повідомлення gregori »

Илья писав:и шо как это всё барахло встает вместо 2.0 и дружит с ибицо-кордобовской электрикой и передней подвеской? Если опыта нету врядли есть смысл это затевать...
Встает как родной
Да надо поиграться
Испанец уже пару рас делал на свою машину ,а потом еще продал все это и поставил на кордобу
А ща он делает 400 сильную Ибицу вот эт уже жирно
Kaz
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант

Повідомлення Kaz »

Илья писав:и шо как это всё барахло встает вместо 2.0 и дружит с ибицо-кордобовской электрикой и передней подвеской? Если опыта нету врядли есть смысл это затевать...
Станет. нормально станет. если не заниматься колхозом то все становиться аж бегом. не стоит забывать что 1,8турбо ставился на ФР ибицу у которой кузовщина такая же. самое сложное подвязать всю электронику
067-373-57-91
gregori
Майор
Майор

Повідомлення gregori »

Kaz писав: Станет. нормально станет. если не заниматься колхозом то все становиться аж бегом. не стоит забывать что 1,8турбо ставился на ФР ибицу у которой кузовщина такая же. самое сложное подвязать всю электронику
И я о том что с электроникой поиграться надо что бы все работало
Olegarx
Младший Лейтенант
Младший Лейтенант
Автомобиль: Seat Ibiza 2.0 черненькая

Повідомлення Olegarx »

У кого-то есть опыт чиповки 2.0 (115) на GT Club'е?
[url=http://www.heroeswm.ru/?rid=1105238]Герои войны и денег, онлайн игра - аналог Герои меча и магии!!![/url]
gregori
Майор
Майор

Повідомлення gregori »

Думаю таких экстремалов нету
rulon
Участник клуба
Автомобиль: Seat Cordoba Sport
Контактна інформація:

Повідомлення rulon »

Розкажу Вам одну історію: до Кордоби їздив на Сенсі. Це були такі часи, що Сенса купив в кредит з мін.початковим внеском. Хоча сума для придбання машини в дома була. Виплачував кредит так, що жінка переважно навіть не знала що віддаю гроші за машину. Кредит погасив за 10 міс. Сенс - це була моя друга машинка, яку я купив сам. Хоча їздили нею куда хотіли, ставився як до рідної, тому обслуговував її як найкраще. На форумі ДЕО в той час пішла мода перепрошиватися. Об"явився чувак в Вінниці, який займався перепрошивкої ДЕО. Він робив турне по обласних містах, перед тим назбирував з десяток-два машин і перепрошивав їх. Тож вирішив і я перепрошитися при тому, що жодних проблем з машиною в мене небуло. Але заявлений чуваком приріст в потужності+зменшення витрат пального, рівномірна робота двигуна зробили свою справу. Тож коли Він приїхав д Львова я перепршив свого Сенса (хоча мотор працвав справно і рівномірно, розхід був в межах норми). :) Коштувало це не дешево (жінка якщо б взнала - то вбила б). :-D Чувак підключив комп до ЄБУ і попросив проїхатися метрів 300-400. Під час руху він звернув увагу, що при переключенні передачі машина дьоргнулась. Сказав, що після перепрошивки такого не буде. Після заїзду Він хвилин 20 сидів з підключенним компом та міняв якісь цифри + вигинав або вгинав якісь графіки на екрані. Розрахувавшись, я радісно погнав кататися. Ось які враження були перші 3 дні - машина "вроді" краще стала їхати, "вроді" появилась краща динаміка. Адже мені сказали, що так буде і я заплатив гроші. Але з часом став зауважувати, що виріс розхід, також знову час від часу стала подьоргуватись при переключенні передач. Коли ейфорія пройшла виявилось - що знову став інколи "кидати" педаль зчеплення - тому машинка інколи могла легко дьоргнутись. Також зрозумів, що після перепрошивки під "спорт" почав більше тиснути на педаль газу, крутити мотор - АДЖЕ Ж В МЕНЕ ТЕПЕР СПОРТ!!! :-D Але після заспокоєння розхід так і не вав. Тому коли той чувак за декілька тижнів приїхав перепрошивати чергову партію "тупих" та "з великою витратою пального" сенсів-ланосів, я попросив його вернути мені заводську програму. Єдиний "+" для нього це те, що Він зберігав програму кожної перепрошитої машини в архіві.
А для себе вирішив - якщо машинка справно їздить, нчого не глючить, розхід в межах заявленого виробником - НЕМА ЧОГО ЛАЗИТИ ТА МІНЯТИ ТЕХ. НАСТРОЙКИ МАШИНИ. Ну хіба, якщо готуєте машину до участі в змаганнях. Але тоді це все робиться в комплексі, а не тільки перепрошивкою. Адже, полюбому, щоб збільшити диаміку - потрібно підкрутити інші параметри, які потягнуть додаткові витрати. Адже мотор без турбіни, без компресора та решти прибамбасів якими можна його розігнати. Законів механіки та фізики не обманиш...
Відповісти