Можно и маховик потпилить ))madd писав:вот и отличненько
вхлоп-выхлоп-чип
и достаточно как по мне
спасибо
Чип тюнинг 2.0
- gregori
- Майор
- Автомобиль: SEAT Ibiza
Re: Чип тюнинг 2.0
- madd
- Солдат
- Автомобиль: Cordoba Sport
- Контактна інформація:
вот тут не понимаю ничегоgregori писав: Можно и маховик потпилить )
интересно узнать стоимость/эффективность
- gregori
- Майор
у нас 1000грн
Улучшается динамика
Улучшается динамика
-
- Старший Лейтенант
- Автомобиль: Seat Ibiza Sport 2.0
обороты быстрее поднимаются, так и опускаются... при переключении передачь будеш клевать носом, но ехать будет трох быстрее... я так это понимаювот тут не понимаю ничего
интересно узнать стоимость/эффективность

- gregori
- Майор
Drug писав: обороты быстрее поднимаются, так и опускаются... при переключении передачь будеш клевать носом, но ехать будет трох быстрее... я так это понимаю
Не знаю я ездил было все норм
Не клевал носом
- Kaz
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Leon 350 hp+skoda Yeti
Слушай а может в Вминнице кому надо полный установоный комплект от леона мотор, турба колектора мозги коробка 6 ступка короче все с проводкой а?
Overload - Feel the difference
067-373-57-91
067-373-57-91
- gregori
- Майор
Мне нужен был раньше (((Kaz писав:Слушай а может в Вминнице кому надо полный установоный комплект от леона мотор, турба колектора мозги коробка 6 ступка короче все с проводкой а?
Я се хотел
Но пошел другим путем
А сколько хочь за все я спрошу
- Илья
- Прапорщик
- Автомобиль: Cordoba 115hp, 2105 120hp
и шо как это всё барахло встает вместо 2.0 и дружит с ибицо-кордобовской электрикой и передней подвеской? Если опыта нету врядли есть смысл это затевать...
- gregori
- Майор
Встает как роднойИлья писав:и шо как это всё барахло встает вместо 2.0 и дружит с ибицо-кордобовской электрикой и передней подвеской? Если опыта нету врядли есть смысл это затевать...
Да надо поиграться
Испанец уже пару рас делал на свою машину ,а потом еще продал все это и поставил на кордобу
А ща он делает 400 сильную Ибицу вот эт уже жирно
- Kaz
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Leon 350 hp+skoda Yeti
Станет. нормально станет. если не заниматься колхозом то все становиться аж бегом. не стоит забывать что 1,8турбо ставился на ФР ибицу у которой кузовщина такая же. самое сложное подвязать всю электроникуИлья писав:и шо как это всё барахло встает вместо 2.0 и дружит с ибицо-кордобовской электрикой и передней подвеской? Если опыта нету врядли есть смысл это затевать...
Overload - Feel the difference
067-373-57-91
067-373-57-91
- gregori
- Майор
И я о том что с электроникой поиграться надо что бы все работалоKaz писав: Станет. нормально станет. если не заниматься колхозом то все становиться аж бегом. не стоит забывать что 1,8турбо ставился на ФР ибицу у которой кузовщина такая же. самое сложное подвязать всю электронику
- Olegarx
- Младший Лейтенант
- Автомобиль: Seat Ibiza 2.0 черненькая
У кого-то есть опыт чиповки 2.0 (115) на GT Club'е?
[url=http://www.heroeswm.ru/?rid=1105238]Герои войны и денег, онлайн игра - аналог Герои меча и магии!!![/url]
- gregori
- Майор
Думаю таких экстремалов нету
- rulon
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Cordoba Sport
- Контактна інформація:
Розкажу Вам одну історію: до Кордоби їздив на Сенсі. Це були такі часи, що Сенса купив в кредит з мін.початковим внеском. Хоча сума для придбання машини в дома була. Виплачував кредит так, що жінка переважно навіть не знала що віддаю гроші за машину. Кредит погасив за 10 міс. Сенс - це була моя друга машинка, яку я купив сам. Хоча їздили нею куда хотіли, ставився як до рідної, тому обслуговував її як найкраще. На форумі ДЕО в той час пішла мода перепрошиватися. Об"явився чувак в Вінниці, який займався перепрошивкої ДЕО. Він робив турне по обласних містах, перед тим назбирував з десяток-два машин і перепрошивав їх. Тож вирішив і я перепрошитися при тому, що жодних проблем з машиною в мене небуло. Але заявлений чуваком приріст в потужності+зменшення витрат пального, рівномірна робота двигуна зробили свою справу. Тож коли Він приїхав д Львова я перепршив свого Сенса (хоча мотор працвав справно і рівномірно, розхід був в межах норми).
Коштувало це не дешево (жінка якщо б взнала - то вбила б).
Чувак підключив комп до ЄБУ і попросив проїхатися метрів 300-400. Під час руху він звернув увагу, що при переключенні передачі машина дьоргнулась. Сказав, що після перепрошивки такого не буде. Після заїзду Він хвилин 20 сидів з підключенним компом та міняв якісь цифри + вигинав або вгинав якісь графіки на екрані. Розрахувавшись, я радісно погнав кататися. Ось які враження були перші 3 дні - машина "вроді" краще стала їхати, "вроді" появилась краща динаміка. Адже мені сказали, що так буде і я заплатив гроші. Але з часом став зауважувати, що виріс розхід, також знову час від часу стала подьоргуватись при переключенні передач. Коли ейфорія пройшла виявилось - що знову став інколи "кидати" педаль зчеплення - тому машинка інколи могла легко дьоргнутись. Також зрозумів, що після перепрошивки під "спорт" почав більше тиснути на педаль газу, крутити мотор - АДЖЕ Ж В МЕНЕ ТЕПЕР СПОРТ!!!
Але після заспокоєння розхід так і не вав. Тому коли той чувак за декілька тижнів приїхав перепрошивати чергову партію "тупих" та "з великою витратою пального" сенсів-ланосів, я попросив його вернути мені заводську програму. Єдиний "+" для нього це те, що Він зберігав програму кожної перепрошитої машини в архіві.
А для себе вирішив - якщо машинка справно їздить, нчого не глючить, розхід в межах заявленого виробником - НЕМА ЧОГО ЛАЗИТИ ТА МІНЯТИ ТЕХ. НАСТРОЙКИ МАШИНИ. Ну хіба, якщо готуєте машину до участі в змаганнях. Але тоді це все робиться в комплексі, а не тільки перепрошивкою. Адже, полюбому, щоб збільшити диаміку - потрібно підкрутити інші параметри, які потягнуть додаткові витрати. Адже мотор без турбіни, без компресора та решти прибамбасів якими можна його розігнати. Законів механіки та фізики не обманиш...

А для себе вирішив - якщо машинка справно їздить, нчого не глючить, розхід в межах заявленого виробником - НЕМА ЧОГО ЛАЗИТИ ТА МІНЯТИ ТЕХ. НАСТРОЙКИ МАШИНИ. Ну хіба, якщо готуєте машину до участі в змаганнях. Але тоді це все робиться в комплексі, а не тільки перепрошивкою. Адже, полюбому, щоб збільшити диаміку - потрібно підкрутити інші параметри, які потягнуть додаткові витрати. Адже мотор без турбіни, без компресора та решти прибамбасів якими можна його розігнати. Законів механіки та фізики не обманиш...