andron1313 писав:Это старые, надёжные японские технологии
как бы ни было жаль но технологии намного надежней немецких , 8 аккорд как по мне самый непонятный аккорд из всех тяжелый и неедущий но красивый (не в обиду автору), вот прошлое поколение 7 аккорд 2,4 на механике по городу у меня 11 литров ел в среднем режиме, Сейчас Леон 2,0 фси ест на литр больше.
Кстати пока вы 5 раз ремень ГРМ на авто смените автор на 300 тыс цепь поменяет и окупит эту разницу,Даа еще и с газом окупит, а на фси тси ....к сожалению не каждый доживет до этого пробега.
Це звичайний атмосферний двигун.
Автомобіль не їде як хотілося б, звичайно ж динаміка краща в порівнянні з попереднім моїм Леоном 1.9, проте я брав Аккорда за його дизайн, екстер'єр та інтер'єр для мене на найвищому рівні, це дуже гарний автомобіль.
201 кс які нібито є у Аккорда, то це лиш заміри з маховика, по факту, на виході у 8 Аккорда не більше 170 кс.
rget, не можу не погодитись. Аккорди якісні автомобілі - простий та надійний 5ст автомат який їздитиме сотні тисяч км, хороший двигун, який буде радувати дуже довго, проблем з цими двигунами я ніде не знаходив, головне доглядати правильно.
Проста та надійна ходова, збита та жорстка, зате динаміка є.
В обслуговуванні автомобіль недорогий.
01.04.18 вирішив поставити прошивку reflash на свого Аккорда.
Результатом повністю задоволений, чудовий підхват з низів.
Якраз бракувало "правильного" налаштування педалі акселератора.
Приємно вражений, надалі прослідкую за витратою палива, вплине чи ні...
29.05 пройшов чергове ТО.
Фільтра (135 грн/шт), мастило Honda Genuine (620грн за 5л), шарова передня верхня ліва (200 грн).
По Аккордіку жодних нюансів, лише радує.
Витрата палива після встановлення прошивки не змінилася.
Після встановлення ГБО на повному баку бензину виїжджаю близько 3200-3500 км лише міського режиму (інколи катаю на бензині).
39л газу в балоні вистачає в середньому на 220-240 км лише міського режиму (максимальний діапазон роботи двигуна до 3500 обертів, більше не розкручую).
Сьогодні завершив фарбування дисків
Три диски довелось вирівнювати, при обертанні чітко міг зауважити незначне просідання. До того ж через окислення фарби ззовні та зсередини один диск пропускав повітря і тому завжди спускало колесо. Подекуди фарба на дисках була не в найкращому стані тому і вирішив перефарбувати у такий же матовий колір.