Біг на роботу і не вимкнув габарити. Вони світили десь 4-5 годин і коли я повернувся до машини вони все ж світили.
Чудово - сідаю в машину, вставляю ключ в замок запалювання, світло в салоні горить, музика грає...
Заводити машину - а от і ні. Як тільки доходить діло до стартера істерично моргають всі лампочки, стартер клацає але заводити машину і не думає. Поруч стоїть вагітна дружина на 9 місяці і жартома питає - ну що відвезеш мене в роддом?

Жарти жартами, але їхати якось треба, позвонив знайомому, щоб той підїхав прикурити, чекаю...
Заодно зателефонував в Seat Assistance, запитати що вони порадять... Як на диво і на великий їм +, через десять хвилин відзвонюють і повідомляють що аварійний комісар підїде за 5хв, прикурить і разом з ним вирішимо як реабілітовувати акумулятор далі. За секунду передзвонив власне "аварійний комісар", що він уже в машині і готовий підїхати куда треба. Я був щиро приємно здивований оперативності Seat Assistance, тому що недалі як півтора роки тому вони навіть евакуатор не могли організувати в Івано-Франківській області. Виправляються, працюють, молодці! Знайомий встиг швидше, отож я відзвонив комісару, подякував за готовність допомогти, адже допомогти більше було не потрібно. Після того як прикурили - машина завелась але одне "Але", не гасне лампочка подушок безпеки, така жовтенька, біля спідометра