ну я з Дніпропертовської області, до Донецька на 15 кілометрів далі ніж до Дніпра, і вчився я начебто в не дуже українській школі), та все це не заважає мені вільно спілкуватись україською) все залежить від людини! а не від того, де вона мешкає...
По поводу регистратора-рекомендую : http://rozetka.com.ua/prestigio_multicam575w/p1144085/
Очень легко снимать/ставить. Плюс есть вай-фай. Быстро можно перекинуть на смартфон видео.
Меня один мудак на мосту подрезал...Догнав его в центре,пообщавшись,я понял,что человек вообще не в адеквате.
Решил наказать-накатал заяву в горгаи за создание аварийной ситуации и видео приложил. Теперь розыск жаждет этого видео и моих коментариев на бумаге
Раз такой коз....ейль, пусть поимеет гемор с судом и гаи (если конечно заведут провадження).
Видео могу выложить. Продолжение следует . . .
сеатовод писав:Я вибачаюся У профілі вказано Краматорськ. Ви на даний час десь в іншому місці? Дуже приємно читати Вас саме українською
Так, живемо саме у Краматорську. Моя рідна мова - російська руська. dexter написав українскою, тому я й відповів так. Для мене це не є проблема. Читати та писати українською мені навіть цікаво. Коли влітку я з родиною був у Львові (у якості біженців чи переселенців), намагався з місцевими спілкуватися українською. На мій погляд, вдавалося це мені добре, але дружина дуже посміхалася з цього. Казала, що на азірова схоже!
Av_m писав:Так, живемо саме у Краматорську. Моя рідна мова - російська руська. dexter написав українскою, тому я й відповів так. Для мене це не є проблема. Читати та писати українською мені навіть цікаво. Коли влітку я з родиною був у Львові (у якості біженців чи переселенців), намагався з місцевими спілкуватися українською. На мій погляд, вдавалося це мені добре, але дружина дуже посміхалася з цього. Казала, що на азірова схоже!
Краматорськ - це Україна!
Сьогодні прочитав на одному форумі:
Это случай 20-летней давности. Я жила в Горловке, а за городом, в селе Зайцево, у нас была дача - симпатичный сельский дом с огромным садом. Как-то в автобусе Никитовка-Зайцево возник легкий спор - на каком языке говорили коренные жители Донбасса. Многие утверждали, что Донбасс - это Россия, и русский язык тут главный испокон веков! Другие опровергали, но точку в споре поставила старенькая бабуля. Она строго посмотрела на защитника "русского мира" и спросила:
"Де могили твоїх діда і баби ?" Мужик ответил, что старики похоронены во Владимирской области, а отец, который приехал поднимать Донбасс, похоронен в Горловке !
Бабуля подняла вверх черный кривой палец: "Оце я і хотіла почути А мої дід і баба, прадід і прабаба, прапрадід і прапрабаба поховані на цій землі! І всі вони розмовляли українською ! І всі були українцями ! Тепер ти зрозумів, чия це земля ?"
Прошло 20 лет. Этой бабули уже нет на свете, ее родину бомбит Россия ,но очень хочется, чтобы ее простое и мудрое объяснение услышали сегодня !
Тетяна Малахова