От тепер з'явилась реальна надія, що у львівському клюбі є ще одна особа нечоловічої статі! З нетерпінням чекаю на зустріч, і цікаво, на якій "мітлі" літає наша witch?!
Модератори: Olka, APod, ToLida
Мушу вас розчарувати - я це він (о як завернув!).Ліда писав:To Ihor, Свій пост я писала зовсім не серйозно (про що свідчить язикатий смайлик) а вибачитись мушу я, за свою комп'ютерну неосвіченість і прямолінійне мислення
Тепер я засвоїла урок, що сприймати все потрібно більш креативно і об'ємно
Так що - без образ! Мир, дружба, жувачка, і наші машинки самі суперські!
![]()
От тепер з'явилась реальна надія, що у львівському клюбі є ще одна особа нечоловічої статі! З нетерпінням чекаю на зустріч, і цікаво, на якій "мітлі" літає наша witch?!
Та це "панятна"....варто якось разом Б,дружньо і гарнО!!!!ileshko писав:В запрошенні написано на 18-00, раніше в писали про те що перший поворот на право за салоном і в*їзд на стоянку внутрішню.
Отож, роблячи висновки: приїхатип потрібно на 18-00 на оту внутрішню стоянку а далі зайти із парадного входу пішком.
+1crayfish писав:Народ! Я пропоную зібратись на пів 6-ту на стоянці біля Арсену (що на вул. Патона під 37-м номером). Як вам така пропозиція?