1. Згоріла права протитуманка... як добратися до неї щоб поміняти? і яка маркировка лампочки має бути?
2. Хочу поставити філіпси блювіжини на ближнє світло... яка маркировка цоколя має бути?
2 питання по фарах для Кордоби
-
- Лейтенант
- Автомобиль: Skoda Superb TDI
Re: 2 питання по фарах для Кордоби
ПТФ - цоколь H3
Ближний свет - цоколь Н7
Ближний свет - цоколь Н7
Для замены ламп ПТФ нужно откручивать и снимать решетку бампера. Снимается она не очень легко и очень стремно – кажется, что решетка сейчас сломается.
С заменой ламп в ближнем свете есть проблема только при замене левой (водительской), т.к. очень мешает аккумулятор.
Но на первый раз я бы очень советовал либо попросить того, кто это уже делал и точно знает, что и как нужно делать, либо посмотреть, как это делают на оффСТО.
С заменой ламп в ближнем свете есть проблема только при замене левой (водительской), т.к. очень мешает аккумулятор.
Но на первый раз я бы очень советовал либо попросить того, кто это уже делал и точно знает, что и как нужно делать, либо посмотреть, как это делают на оффСТО.
- Stef
- Участник клуба
- Автомобиль: SEAT LEON 1.6 LPG
- Контактна інформація:
Рулон,якшо прямі руки і є викрутки з шестигранником - 15хв.роботи,я міняв в себе!!!rulon писав:1. Згоріла права протитуманка... як добратися до неї щоб поміняти? і яка маркировка лампочки має бути?
2. Хочу поставити філіпси блювіжини на ближнє світло... яка маркировка цоколя має бути?
- rulon
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Cordoba Sport
- Контактна інформація:
Отже, із-за того, що згоріла лампа в протитуманці, вирішено було поміняти дві протитуманні лампи + лампи ближнього світла. Вибір зупинив на Осрамах Сільверах. Вони були придбанні і успішно списані на службове авто брата.
також придбано на ринку набір специфічних ключів Топекс, так як виявилося що вся машина в тих специфічних шурупах. Списати набір не вдалося ...
Почав з протитуманок. Одну з решіток витягнув трохи поцарапавши бампер під нею. Інша пішла ще гірше - відламав з одного боку дві планки в решітці. Лампочки замінив без проблем. Зламані частини склеїв супер-клеєм Момент. Практично нічого незамітно. Лампи ближнього світла поміняв відносно легко, помучившись лише з посадкою в їх гнізда. Але без контакту руками до ламп не вийшло. Світло суб"єктивно стало білішим та кращим.