Причина заміни мій з однією трубою,цей зі здвоєною,на моєму було не якісно приварене кріплення і не один раз))))там вже не було до чого варить))думав купить такий самий в барахолкі,але здвоєний більш понравився...десь так
Leon 1.9bxe-проданий
Golf 1.6azd lpg-проданий
Nisan Primastar 1.9
zuya писав:Причина заміни мій з однією трубою,цей зі здвоєною,на моєму було не якісно приварене кріплення і не один раз))))там вже не було до чого варить))думав купить такий самий в барахолкі,але здвоєний більш понравився...десь так
Зачетный аппарат! Автору приятной эксплуатации. По ветровикам присоединюсь: нафиг они, когда есть климат и кнопка авто и обдува лобового А после дождя в теплое время года и правда приятно окошко приоткрыть и вдохнуть свежего!
Gustlav писав:нафиг они, когда есть климат и кнопка авто и обдува лобового
Мда, пообщайтесь с любым врачем по поводу "пользы" климата - это раз, второе - если используешь обдув ( который хирячит на максимум ) то его нужно будет включать каждые 5 минут ( опять во благо здоровья ). Вообщем ветровик дело каждого, все зависит от дизайна и цены, но утверждать что климат лучьше свежего воздуха -
Volvo XC60 2.4 Bi turbo - R Design ( CHIP Polestar + K&N), Dual exhaust
По поводу приодкритих вікон,пробував в дощ(погода якраз)приоткриваю два передніх вікна їду іде дощ вікна все одного потіють,скільки б я з ними не їхав !по поводу пользи кондиціонеру не скажу,але точно в тридцяти градусну жару з відкритими вікнами їздить не буду,по поводу вітровиків,кожному своє,якби курив напевно оставив би,а так мені більше нрав!)
Leon 1.9bxe-проданий
Golf 1.6azd lpg-проданий
Nisan Primastar 1.9
Підскажіть знаючі люди:вчора замітив що не працює лампа задньго ходу,ну я і пішов купив лампу,але замінивши нічого не запрацювало,лапи провірив робочі і стара теж,контакти цілі не окислені,парктронік включається значить датчик на кпп робочий,чи там їх два?
Leon 1.9bxe-проданий
Golf 1.6azd lpg-проданий
Nisan Primastar 1.9
В патроне напруги нема,знаю шо теститься легко,десь обрив цепи,а от де?в датчику чи в самій проводкі,так як парктронік працює(я розумію що навключення лампи і парктроніка один датчик)тоді татчик робочий, значить проводка?де слабкі місця?
Leon 1.9bxe-проданий
Golf 1.6azd lpg-проданий
Nisan Primastar 1.9