b_andriy писав:треба просто довше потримати напевно
хз. можливо. але у мене здаэться з пульта замок не щолкає і дверку не толкає взад.
треба потестити. коли тримати середню кнопку він просто знімає ляду з ЦЗ і ти можеш її відкрити руками, а коли закриєш воназнов стане на ЦЗ.
можливо для того щоб спрацьовував замок потрібно якісь контакти закоротити чи ще щось.
якби так робилось як ти кажеш то багажник би відкривався кожен раз коли ти знімаєш машину з ЦЗ.
ну хз...
якби у мене працювало з ключа таким чином , я б не парився з мікриком.
можливо кодінг треба робити певний. я не цікавився цим питанням. мене влаштовує те як воно робить зараз.
barthezz2007 писав:якби у мене працювало з ключа таким чином , я б не парився з мікриком.
Воно так і працює ...
Тільки його ніщо не штовхає. Для того щоб кришка багажнику відкривалась сама, треба ще крім більш потужних упорів ставити такі штуки - 1k8 827 761C (штовхач, від vw scirocco, замість відбійника).
Я собі таку штуку робив, багажник сам відчинявся по натисканню кнопки на ключі, але туго зачинявся і треба було його штовхнути щоб він продавив відштовхувачі. Мені не сподобалося - все зняв назад, після пару днів користування.
Пробіг 91000.
Заміна свічок.
по часу 15 хв.
інструмент - карданчик, головка свічна, вороток.
стояли певно ще рідні, стан наче не критичний. свічка четвертого циліндра була з мокрою різьбою. хз чого.
WP_20150619_12_48_52_Pro.jpg
WP_20150619_12_49_10_Pro.jpg
Замінено на:
WP_20150617_16_13_19_Pro.jpg
Ціна: 86 грн за штуку.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.