Вий двигуна 1,6 Leon 2006
- Stef
- Участник клуба
- Автомобиль: SEAT LEON 1.6 LPG
- Контактна інформація:
Re: Вий двигуна 1,6 Leon 2006
до речі...взнав шо це за штука справа,яка відсутня в Леоні 2007 року,з яким порівнював...це примочка для того щоб викиди були ЄВРО-4,так як 2006 року Леони ще не збирались на Єврокарі,а імпортувались з Іспанії...а на рахунок ВОЮ,фіг його знаю чим більше слухаю,тим більше версії,шо це може бути(((((
- Nazarik
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Leon 1,6 black 2003
- Контактна інформація:
Стефко та поїдь до моториста, нехай подивиться роліки то чи генератор. як шо то дальше підеш. бо там версій накидають тобі купу.
В мене був також дивний звук раніше, я приїхав до майстра замитав шо то, він зняв еміль генератора, попробував ролікі і як виявилось причина була в одному проміжному роліку, купив в РЕНА новий і ремінь і тепер все люкс
В мене був також дивний звук раніше, я приїхав до майстра замитав шо то, він зняв еміль генератора, попробував ролікі і як виявилось причина була в одному проміжному роліку, купив в РЕНА новий і ремінь і тепер все люкс

Менше слів - дешевша телеграма!
- Олег
- Майор
- Автомобиль: Toledo 1.6 Superwagen
У меня было подвывание. Звук со стороны генератора и помпы. Оказалось подвывал компрессор кондиционера из-за малого уровня хладогена. После замены компрессора по гарантии (потёк сальник на 35 тыс.) и дозаправки, гул пропал.
[img]http://forum-lines.ru/rez/ab59023.gif[/img]
[color=#4040FF]Хто Вы такие?! Что Вам надо?! Идите на…..[/color]
[color=#4040FF]Хто Вы такие?! Что Вам надо?! Идите на…..[/color]
- Stef
- Участник клуба
- Контактна інформація:
Ну ВИЙ незалежно чи КОНДЮК працює присутній...чи цей компресор працює нон-стоп????Олег писав:У меня было подвывание. Звук со стороны генератора и помпы. Оказалось подвывал компрессор кондиционера из-за малого уровня хладогена. После замены компрессора по гарантии (потёк сальник на 35 тыс.) и дозаправки, гул пропал.
-
- Старший солдат
- Автомобиль: Seat Toledo SW
у мене посилюється на гарячу, хоча зараз вже не бачу такої чіткої залежності
- Stef
- Участник клуба
- Контактна інформація:
Попередня продіагнозована причина ВИЮ,від одного хорошого(по рекомендації знайомих) моториста - звук від натяжного ролика ремня генератора!!!!
- Night Cat
- Полковник
- Автомобиль: VW Tiguan 2.0 TDI
- Контактна інформація:
На фото вспомогательный насос для подкачки воздуха в цилиндры, работает во время прогрева двигателя, дабы улучшить наполняемость цилиндров и снизить переобогащение выхлопа. Если накроется, сними и выкинь эту приблуду - на работе двигателя оно никак не отобразится. Ну или просто сними с него разьем.
По поводу воя: оттуда может выть что угодно. Сбрось ремень и без него заведи, если пропадет, ищи что воет, если нет, ковыряй дальше
З,Ы, замени прокладку маслозаливной горловины , прокладку крышки клапанов и осмотри патрубок сопуна, а то весь мотор вокруг обоср#ный (судя по фото)
По поводу воя: оттуда может выть что угодно. Сбрось ремень и без него заведи, если пропадет, ищи что воет, если нет, ковыряй дальше
З,Ы, замени прокладку маслозаливной горловины , прокладку крышки клапанов и осмотри патрубок сопуна, а то весь мотор вокруг обоср#ный (судя по фото)

Профессиональное обслуживание и ремонт автомобилей концерна VAG.Ремонт ГБЦ,блоков, мех.КП. О99ООООЧЧ7
- VBoychuk2011
- Подполковник
- Автомобиль: Seat Leon 1.6
- Контактна інформація:
Stef, така ж сама ситуація, двигун виє , але їзджу вже з тим дуже давно, покищо проблем ніяких. якщо будеш дізнаватися причину відпишись.
П.С. що там з вікнами і дзеркалами?
П.С. що там з вікнами і дзеркалами?
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab168635.gif[/img][/url]