Классно сказал - 180, встречка, сплошная, на красный - но в ПЕШЕХОДНОЙ ЗОНЕ -puff писав: а братки на кукурузерах як літали "180 по зустрічній, через сплошну, на червоне світло, у пішоходній зоні", так і літати будуть і ніх...

КРУТО!
НО ПРАВДА!
Модератори: Olka, APod, ToLida
Классно сказал - 180, встречка, сплошная, на красный - но в ПЕШЕХОДНОЙ ЗОНЕ -puff писав: а братки на кукурузерах як літали "180 по зустрічній, через сплошну, на червоне світло, у пішоходній зоні", так і літати будуть і ніх...
Ну так можливо вони бачила , що машина нова.Nazarik писав:VBoychuk2011
Друже, то все дурниці, я в коли ставив машину на облік, хто знає з львівських, віж МРЕВ до Міського ДАЙ, що на вул. Городоцбкій, десь до 5 км, я 3 їздив за 1 дедь їздив туди-сюди за довідками, і уяви собі як на мене дивились ДАЙмени коли приїхав чорний брудний Леон, без номерів на машині, без СТРАХІВКИ, БЕЗ ТО, і стояли поруч біля мене і ні слова не сказали, і я ще 1 день їздив без номерів, немав рамок щоб їх причепипти, і проблем не мав. П,С, якшо в вас таке є, то пиши пісьма на насяйніке МРЕВ бо підстви, просто так небуває в нас в державі все по держзамовлях