Мій Seat Leon 1Р 1.6 Red
- barthezz2007
- Генерал-Майор
- Автомобиль: Tiguan 2.0 TSI
Re: Мій Seat Leon 1Р 1.6 Red
Таки всунув магнітолу. Красавчик.
- Ineren
- Майор
- Автомобиль: Leon SportWagen_Zavoli
Красиво, я так понимаю и для Леона 2.0 такой компьютер можно организовать, а можно в ЛС во сколько обошлось . плиз
Востаннє редагувалось 31 липня 2015, 22:56 користувачем Ineren, всього редагувалось 1 раз.
- andron1313
- Генерал Армии
- Автомобиль: Трёх литровый тур
- ldimi4l
- Капитан
- Автомобиль: Seat Leon 1.6 Stylance
О это дело! Поздравляю! Какую машину выбрал в 56 блоке? (катался сначала с SuperB, но поменял на Octavia) Так больше звук нравится. У тебя все кнопки на руле работают?
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Seat Leon 1.6
Вибрав Seat Leon, це оригінал з леона а не з вольца, кнопок на рулю немає(
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
Знайшов трохи часу розписати про рнску))) Сталось так шо її тут продавали задешево, я її зразу забронював, як виявилось пізніше вона щей без коду(( Ну але я її капєц як хотів і всеодно купив
Приїхала рнска на НП, я взяв її підключити чи вона робоча бо ціна з антеною ну дуже вже смішна була, підключаю ... і вона починає диміти і смердіти при чому працює!!... я розчарований написав відмову і відправив її назад. Поїхав додому читати форуми, сказав один дядько шо скоріш за все вмерла плата підсилювача, вона там разом з блоком живлення... почав я шукати плату, нігде такого нема при чому взагалі нігде... ремонт написали від 100євро якщо це вона. І тут я знаходжу цю плату б/у на аллєгро! І мій здоровий глузд зійшов з розуму і я всетаки вертаюсь на НП і забераю магнітофон
Звязуюсь з Орестом і замовляю цю б/у плату. Кілька днів часу і вона в мене. Купив жменю викруток т6 т8 і почав розборку рнски...
Там все просто, все по модулях знімається. Замінив плату, зібрав і ..... запуск.... а тут опа ... все працює і не смердить!!! Я довольний сижу в гаражі і дивлюсь на меню вводу пін коду...
Замордував всіх оффів і київських і львівських, там код 240 грн і може шось з того вийде якось мутно всьо...
І тут я в темі Юри lada знайшов як він свій рнс ставив в форкарсі, вони сказали шо зроблять і код і розкодують відео при русі. Вирішив відправити в Київ магнітофон на розблоковку. Дякую Юра за допомогу!!!
Магнітофон розлочили, дійшло діло до установки, виявилось що в мене немає фішки оригінальної і все підключено окремими дротиками через ж...у, замовив нову фішку на автозвуці. Виявилось що мій гейтвей також неальо. Замовив гейтвей. Зібрав все докупи підключив, закодував і все навіть запрацювало
залишилось дочекатись рамки і обновити карти...
Ага і ше вагаюсь чи розбирати пів машини щоб поставити оригінальну антену на жпс чи купити китайську?

Приїхала рнска на НП, я взяв її підключити чи вона робоча бо ціна з антеною ну дуже вже смішна була, підключаю ... і вона починає диміти і смердіти при чому працює!!... я розчарований написав відмову і відправив її назад. Поїхав додому читати форуми, сказав один дядько шо скоріш за все вмерла плата підсилювача, вона там разом з блоком живлення... почав я шукати плату, нігде такого нема при чому взагалі нігде... ремонт написали від 100євро якщо це вона. І тут я знаходжу цю плату б/у на аллєгро! І мій здоровий глузд зійшов з розуму і я всетаки вертаюсь на НП і забераю магнітофон

Звязуюсь з Орестом і замовляю цю б/у плату. Кілька днів часу і вона в мене. Купив жменю викруток т6 т8 і почав розборку рнски...
Там все просто, все по модулях знімається. Замінив плату, зібрав і ..... запуск.... а тут опа ... все працює і не смердить!!! Я довольний сижу в гаражі і дивлюсь на меню вводу пін коду...
Замордував всіх оффів і київських і львівських, там код 240 грн і може шось з того вийде якось мутно всьо...
І тут я в темі Юри lada знайшов як він свій рнс ставив в форкарсі, вони сказали шо зроблять і код і розкодують відео при русі. Вирішив відправити в Київ магнітофон на розблоковку. Дякую Юра за допомогу!!!
Магнітофон розлочили, дійшло діло до установки, виявилось що в мене немає фішки оригінальної і все підключено окремими дротиками через ж...у, замовив нову фішку на автозвуці. Виявилось що мій гейтвей також неальо. Замовив гейтвей. Зібрав все докупи підключив, закодував і все навіть запрацювало

залишилось дочекатись рамки і обновити карти...
Ага і ше вагаюсь чи розбирати пів машини щоб поставити оригінальну антену на жпс чи купити китайську?
- barthezz2007
- Генерал-Майор
- Автомобиль: Tiguan 2.0 TSI
Нехіло так заморочився. Ну однозначно респект.
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
Оригінальна є, але блін треба стільки розбирати...
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
Обновив карти, залишилась антена

- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
Регульнув настройки кабелем, вибрав систему Seat Altea XL (Super B) і виключив Volkswagen Sound System (низьковольтний вихід) почало грати так ніби підсилювач поставив