Балансування дисків (коліс)
- rulon
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Cordoba Sport
- Контактна інформація:
Балансування дисків (коліс)
Зима підійшла до свого логічного завершення. Не загорами той час коли потрібно буде переходити на фірмові 16" литі диски з літньою резину. Чому я дуже радий. Постає питання - чи потрібно балансувати колеса, які були зняті з машини осінню та пролежали в гаражі всю зиму. Машина була куплена весною 2010 р., диски від"їздили орієнтовно 15 тис.км. Зараз машина взута в зимову резину на 15" звичайних дисках.
- сеатовод
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: SEAT altea
Re: Балансування дисків (коліс)
Вважаю,що балансування зробити не завадить,тим паче після зберігання. Увсякому разі я обовязково роблю.rulon писав:Зима підійшла до свого логічного завершення. Не загорами той час коли потрібно буде переходити на фірмові 16" литі диски з літньою резину. Чому я дуже радий. Постає питання - чи потрібно балансувати колеса, які були зняті з машини осінню та пролежали в гаражі всю зиму. Машина була куплена весною 2010 р., диски від"їздили орієнтовно 15 тис.км. Зараз машина взута в зимову резину на 15" звичайних дисках.
Любіть Україну, тримайте порох сухим...
- sss
- Полковник
- Автомобиль: Altea XL 1.4 TSI
- Контактна інформація:
Після зберігання не треба, а після 15000 можна зробити.
- сеатовод
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: SEAT altea
Залежно від того,як і де зберігали..sss писав:Після зберігання не треба, а після 15000 можна зробити.
Любіть Україну, тримайте порох сухим...