Мій Seat Leon 1Р 1.6 Red

Модератори: Olka, KakTus08

b_andriy
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант
Автомобиль: Seat Leon 1.6

Re: Мій Seat Leon 1Р 1.6 Red

Повідомлення b_andriy »

Зображення

в нас нема доріг для таких дисків :facepalm:
b_andriy
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант

Повідомлення b_andriy »

завтра будуть коменти до фото, сьогодні немаю сили :facepalm:
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
vlad_ka
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант
Автомобиль: Volkswagen Passat B7 SEL

Повідомлення vlad_ka »

Ну половина фото не понятна, но суть ясна. Ты завибрил двери. Конечно это первый опыт твой, сильно критиковать не буду)), на следующих уровень должен вырости. Обезжиривать обязательно, укатывать специальным валиком с промфеном, погода то уже не лето, почему не заклеил проемы, в идеале закрыть фанерой сначала, потом виброй всю перегородку, наверх Сплэн, пластиковую карту изнутри обезжирить, очистить от пыли и тоже всю виброй кусками закатать, наверх антискрип на всю площадь.
lada
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант
Автомобиль: Seat Leon FR 5F 2.0tdi

Повідомлення lada »

vlad_ka писав:почему не заклеил проемы, в идеале закрыть фанерой сначала
это не реально сделать... конструкция такая
механизм подъемника на карте, а вторая часть внутри двери.

Я так понял что снималась шумка на филенке двери, а добавлялась вибра (не слабо так добавлялась :troll: ).
Правда не раскрыт вопрос с картой :) Там бы тож нужно и вибру (как Влад писал) и шумку.
Сейчас Leon FR 5F 2.0tdi - бортовик
Раньше Altea XL 1.4 tsi - бортовик
vlad_ka
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант

Повідомлення vlad_ka »

Тогда ясно... Минус конечно для звука.... В Ибизе весь механизм на перегородке внутри, поэтому оклеил филенку виброй, потом перегородку прикрутил и всю поверхность опять виброй, наверх Сплэн, а пластик изнутри виброй и антискрипом (можно и Сплэн)... Динамик вкручен в перегородку и получается в замкнутом полностью пространстве, как в корпусе колонки...
b_andriy
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант

Повідомлення b_andriy »

Вопщєм тепер опишу шо до чого)

Карод достало мене дрибіжання проводів і карти під музику, вирішив розібрати... Яким треба бути ***** шоб придумати таку конструкцію в середині дверки? це винос мозга, але менше з тим, я знав шо буде нелегко )
Зняв кришку з динаміка і зрозумів чого зад грає краще ніж перед, бо ззаді штатка, а спереді соні коаксіалки :facepalm:
Попередній власник шось пробував вібрити, шумка 4мм яка там нічого взагалі не помагає повідставала, прийшлось віддерти, ну а раз така справа, 2мм вібри для мене це майже ніц :troll: вирішив це 2мм додати, скажу вам 4мм вібри це тєма, звук бетонний по дверці получився... стики пластмасок проклеїв бітопластом, кабеля всі які могли давати звуки бітопласт, кріплення карти вуса тряпчастою ізолєнтою, кароч всьо чьотко, троси також бітопластом.
Піптик який непонятно для чого зєднаний з замков відламав бо з ним я б напевно ше досі карту ставив, кароч після години попадання кишок на місце карта защолкнулась... Під сам кінець коли прикручував скло , біта з викрітки впала в дверку :huh: я думав всьо ппц, знов розбирати... але якось почучуть старим безхребетним дворніком посунув її до динаміка і тудою витягнув :troll:
vlad_ka писав:Ну половина фото не понятна, но суть ясна. Ты завибрил двери. Конечно это первый опыт твой, сильно критиковать не буду)), на следующих уровень должен вырости. Обезжиривать обязательно, укатывать специальным валиком с промфеном, погода то уже не лето, почему не заклеил проемы, в идеале закрыть фанерой сначала, потом виброй всю перегородку, наверх Сплэн, пластиковую карту изнутри обезжирить, очистить от пыли и тоже всю виброй кусками закатать, наверх антискрип на всю площадь.
Влад, мені побарабану як воно там всередині виглядає, головне шо ефект є, просто вібри було чуть більше півлиста, треба було розтягнути її, вібра поверх голд, її можна без нагріття клеїти хотя я грів феном, обезжирив все перед тим, катав валіком, сплен нема смислу давати так як від нього ефекту нема взагалі а навіть як є то він невартий тих грошей, краще ше один слой вібри ))) карту всю також нема смислу вібрити, вона не гуляє, тай пластмаса там груба, все що могло тертись рухатись проклеїно, ефект є, всі призвуки пропали, дверка закривається ше глухіше, динамік хоч і соні, але почав давати бас )))

Правда замітив сьогодні зранку один косяк через який треба знов розбирати все... центральний гачок карти незащолкнувся, і чуть випирає біля ручки, не критично, але мені совість не позволить так їздити... ну і почистити замацані руками карти

Остання фото це хендмейд ключ шестигранник під вороток вартісю 10 грн, колісний болт 4грн + 6грн головка на 12 зварено до купи півавтоматом, тепер зможу сам замінити масло в КПП )

Далі буде...
b_andriy
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант

Повідомлення b_andriy »

І ше для тих хто сам розбирав двері, на карті є тіпа місце кід защолкується склопідйомник по два на планку, можна їх зрізати нафік, бо вони в мене і так напівполомані тільки мішають ставити назад карту, дивлюсь фотки в неті на деяких фото їх нема взагалі ?

Ось тут їх вже нема
Зображення

тут ще є
Зображення
lada
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант
Автомобиль: Seat Leon FR 5F 2.0tdi

Повідомлення lada »

b_andriy писав:шумка 4мм яка там нічого взагалі не помагає повідставала, прийшлось віддерти
Я читав десь (здається у фетуса) чому не потрібно шумку класти на філєнку двері. Тому що вона під дією води та температури, рано чи піздно відпаде. І при нашій конструкції склопідйомника попаде в направляючі ... і тоді капець мотору та механізму (вони так пару раз наривалися з заміною мотору та механізму, після чого так більше не роблять).
Тому "все правильно сделал" :)
Сейчас Leon FR 5F 2.0tdi - бортовик
Раньше Altea XL 1.4 tsi - бортовик
b_andriy
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант

Повідомлення b_andriy »

lada писав:Тому "все правильно сделал"
Вона походу через то і відстала, весь верх десь 15-20 см відстав
lada писав:Я читав десь (здається у фетуса)
він ж і розписував шо сплен нічого абсолютно не дає крім термоізоляції :)
b_andriy
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант

Повідомлення b_andriy »

Розібрав другий раз дверку, шоб виправити напартачене (один гачок непопав на місце і випирала карта :facepalm: )
Другий раз все дуже легко получилось, зняв знов склопідйомник помастив його, відчепив ту пластмасу яка на трьох закльопках тримається шо до замка йде, зібрав все назад, тепер спокійно на душі.

На черзі інші двері ::D
Заглянув що ж за такі динаміки в задніх дверках стоять, грають вроді гарно, думав це штатка, зняв сєтку і .... а там знов соні :facepalm: :troll:
Пробив по віну, показує без аудіопідготовки, звідки там могла взятись штатка :-D

Далі буде...
b_andriy
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант

Повідомлення b_andriy »

Взув зимові шини
vlad_ka
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант

Повідомлення vlad_ka »

Андрій, ну а фото, характеристики, маркування, заміри довжини тормозного шляху, величини протектору? Давай, зроби, як книжка пише))
b_andriy
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант

Повідомлення b_andriy »

::D машина грязна, помию і пофотаю :facepalm:
b_andriy
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант

Повідомлення b_andriy »

Завібрив ше один слой в суботу шоферську дверку, там шумка також відстала від вібри і було мокро... тепер 4мм вібри + бітопласт на всі кабеля і троси, помастив склопідйомник

Далі заміна зовнішнього пильника шруса, появилась дирочка, думаю зиму не переживе
vlad_ka
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант

Повідомлення vlad_ka »

Андрій з дуже товстою віброю на двері обережно, там не треба 4мм, бо двері стануть дуже важкі і петлі просядуть.... 1.5мм булоб досить на фільонку
Відповісти