в нас нема доріг для таких дисків

это не реально сделать... конструкция такаяvlad_ka писав:почему не заклеил проемы, в идеале закрыть фанерой сначала
Влад, мені побарабану як воно там всередині виглядає, головне шо ефект є, просто вібри було чуть більше півлиста, треба було розтягнути її, вібра поверх голд, її можна без нагріття клеїти хотя я грів феном, обезжирив все перед тим, катав валіком, сплен нема смислу давати так як від нього ефекту нема взагалі а навіть як є то він невартий тих грошей, краще ше один слой вібри ))) карту всю також нема смислу вібрити, вона не гуляє, тай пластмаса там груба, все що могло тертись рухатись проклеїно, ефект є, всі призвуки пропали, дверка закривається ше глухіше, динамік хоч і соні, але почав давати бас )))vlad_ka писав:Ну половина фото не понятна, но суть ясна. Ты завибрил двери. Конечно это первый опыт твой, сильно критиковать не буду)), на следующих уровень должен вырости. Обезжиривать обязательно, укатывать специальным валиком с промфеном, погода то уже не лето, почему не заклеил проемы, в идеале закрыть фанерой сначала, потом виброй всю перегородку, наверх Сплэн, пластиковую карту изнутри обезжирить, очистить от пыли и тоже всю виброй кусками закатать, наверх антискрип на всю площадь.
Я читав десь (здається у фетуса) чому не потрібно шумку класти на філєнку двері. Тому що вона під дією води та температури, рано чи піздно відпаде. І при нашій конструкції склопідйомника попаде в направляючі ... і тоді капець мотору та механізму (вони так пару раз наривалися з заміною мотору та механізму, після чого так більше не роблять).b_andriy писав:шумка 4мм яка там нічого взагалі не помагає повідставала, прийшлось віддерти
Вона походу через то і відстала, весь верх десь 15-20 см відставlada писав:Тому "все правильно сделал"
він ж і розписував шо сплен нічого абсолютно не дає крім термоізоляціїlada писав:Я читав десь (здається у фетуса)