Нереально, но факт…Магнитострикционный корректор топлива

Бензин, масло, фильтры, а также другие технические жидкости и расходные материалы.

Модератори: Olka, KakTus08

Tigra_1.6
Полковник
Полковник
Автомобиль: Superb 1.8t
Контактна інформація:

Re: Нереально, но факт…Магнитострикционный корректор топлива

Повідомлення Tigra_1.6 »

crayfish писав:Наразі проїхав близько 130 км, в основному по місту - витрата палива на холостих об. зменшилась від 0.8 л/год до 0.7 л/год, без клімата, з кліматом, відповідно, було 1.3, стало 1,1 л/год. Середню витрату палива я ще не рахував - замало поїздив, думаю через тиждень буде результат. ;-)
а на моей альтее с рождения было без всяких магнитов 1.1с климатом и 0.6 без
заправляйтесь нормальным бензином и вовремя чистите форсунки

П,С а есле опять не так, тогда купите на сайте "автозук", "фирку" говорят тоже очень сильно помогает ::D
Стремительный
Лейтенант
Лейтенант
Автомобиль: TOYOTA Sienna LIMITED AWD

Повідомлення Стремительный »

а еще брызговики и подушечки на ремни без-ти SPARCO добавляют аж 20л\с :pod_stolom: :pod_stolom: :good:
crayfish
Участник клуба
Автомобиль: тимчасовий пішохід

Повідомлення crayfish »

Нічого не хочу доводити, просто посилання: http://26620.ua.all-biz.info/cat.php?oid=327623
[URL=https://matchnow.life]Optimal casual Dating[/URL]
LiloDrako
Генерал-Майор
Генерал-Майор
Автомобиль: Seat Toledo 1.6 Superwage
Контактна інформація:

Повідомлення LiloDrako »

Блиннн! Ребята, ну скажите, кто уже ставил себе:
Для полной адаптации корректора топлива к двигателю необходимо проехать 1000 км или 15 дней использования.
КАК??? Оно может адаптировать топливо, которое находится В БЕНЗОБАКЕ!!!
Корректора Топлива позволяет:
...
получить ощутимую прибавку к динамике и мощности (не завися от качества топлива);
Где эта динамика и мощность??? Я уже задавал вопрос Arey, он писал, что не изменилась... ???
Не раздора ради, а поисков правда для.
Все вышесказанное - IMHO.
С уважением, Lilo.
AndrewK
Участник клуба
Автомобиль: Cordoba Sport 2.0

Повідомлення AndrewK »

Я ж говорил, что это "пустышка" :-D
Нехай русня здохне
crayfish
Участник клуба

Повідомлення crayfish »

:-D я особисто не знаю чому, і за рахунок чого, але середння витрата палива зменшилась.... Може це "самовнушение", але я їздив і їжджу з тою самою інтенсивністю, маршрут теж, без змін... щодо зміни погоди - холодно тільки вночі, а вночі я не їжджу....
Тобто пояснити чому так, можу лишень тим, що воно (квакер), працює на практиці... Ну і те, що вже є кілька авто з тим приладом, і хотілося-б почути чи у всіх є позитивні зміни....
Arey
Участник клуба
Автомобиль: SEAT LEON

Повідомлення Arey »

Як я раніше і говорив в мене працює суперськи вже 3000км. проїхав, звичайно що машина не на повітрі їздить, але економія присутьня B-) Цікаво як в Андрія Walking Alone???
crayfish
Участник клуба

Повідомлення crayfish »

я думав, що за минулий тиждень буду більш інтенсивно їздити - не вдалось, лишень 650 км...
LiloDrako
Генерал-Майор
Генерал-Майор
Автомобиль: Seat Toledo 1.6 Superwage
Контактна інформація:

Повідомлення LiloDrako »

И все-таки я прицеплюсь к описанному ранее.
Изменение тяги есть или нет?
Все вышесказанное - IMHO.
С уважением, Lilo.
crayfish
Участник клуба

Повідомлення crayfish »

Чесно? Щось не дуже помітно... зате трішки менше зпалює....
solovej
Призывник
Автомобиль: Mitsubishi Lancer 9

Повідомлення solovej »

Треба 1 штучку для тестування на Mitsubishi!
[url=http://piccy.info/][img]http://i.piccy.info/i4/98/fe/89d9e47bd08c882422b2d5243cff.png[/img][/url]
KakTus08
Модератор
Модератор
Автомобиль: Volvo S80 2.5Т LPG
Контактна інформація:

Повідомлення KakTus08 »

На сколько меньше расход?
Зображення
AndrewK
Участник клуба
Автомобиль: Cordoba Sport 2.0

Повідомлення AndrewK »

Подозреваю, что в пределах погрешности измерения :-D
Нехай русня здохне
Vlad_2
Старший Сержант
Старший Сержант
Автомобиль: Seat Ibiza 2.0 Sport

Повідомлення Vlad_2 »

Arey писав:Наразі ціна 350 грн. за такий як у мене, є ще дизельні та газовіB-) принцип дії простий все по законах фізики: як відомо паливо це неоднорідна речовина яка містить у собі велику кількість різноманітних органічних речовин. У паливі (особливо вітчизняному) наявні високомолекулярні сполуки(напр парафіни), які не сприяють ефективному згорянні палива. Коректор обриває довгі вуглеводневі ланцюги за рахунок ультразвукової і магнітострикційної дії, що сприяє ефективнішому згорянню палива. В результаті під час згорання виділяється більша кількість енергії. Окрім того у відпрацьованих газах є набагато менша кількість таких речовин як СО (виділяється внаслідок неповного згорання) NO2, вуглеводнів (які не прореагували з киснем) та, зокрема, виділяється набагато менша кількість сажі що сприяє зменшенню закоксованості двигуна і тим самим збільшуючи його строк експлуатації.
Звичайно, що знайдуться скептики які в це не вірять, але це свідчить про їх некомпетентність в таких фундаментальних науках як фізика та хімія B-)
Ничего не хочу сказать на предмет субъективного ощущения по использованию девайса, но объективно, как химик, хочу напомнить, что энергия разрыва простой связи углерод-углерод в тех самых цепях составляет около 240-260 кДж/моль. Это много. В девайсе я никакого источника энергии не заметил, больно маленький он. По поводу ультразвука. Тоже не складывается. Ультразвуковая ванна малой мощности на 150-200 мл жидкости весит около 10 кг. Это самая маленькая. Мне кажется, максимум на что может рассчитывать этот девайс, так это какой-то возмутитель потока для лучшего перемешивания топлива и постоянный магнит. И еще немного беллетристики (химической). Топливо - это не вещество, а смесь углеводородов (парафинов). Именно этим термином в химии называют все предельные углеводороды. Топливо имеет ГОСТированные пределы температурного интервала перегонки и не может содержать высокомолекулярные соединения. Если только их туда не добавили специально, т.е. "набодяжили" помоев и продают за топливо. Поэтому, с точки зрения законов химии и физики девайс работать не должен. Но я согласен, что может. Почему? Хз...
ToLida
Участник клуба
Автомобиль: Seat Tolida SW 1.6i

Повідомлення ToLida »

Вирішила і я написати свої враження про оцей "андронний колайдер" :good: , який в народі обізвали просто - "квакер" (нехай навіть магнітострикційний) :pardon: Так от, катаюсь з ним вже два тижні, на холостих обертах (як з кліматом так і без) згідно показів борт. комп. розхід пального зменшився на 0,1-0,2 а деколи 0,3 (отаку різницю в показах, я вважаю, можна віднести до "похибки вимірювання", як писав AndrewK. Але, кажу відповідально, за весь час, що я катаюсь на Tolidi, (до встановлення квакера) борт. комп. жодного разу не "придумав собі" видати отаку похибку! Середній розхід пального зменшився на 0,8-1,5 літра на 100 км (а ось ця величина вже залежить від мого настрою і стилю керування) :blush2: Принаймі ті водії, які зважились заінсталювати в свою бібіку цей пристрій, кожен з них відмітив зменшення (хай навіть незначне) розходу пального, негативних вражень я від них не чула.
Трохи дивує мене та обставина, що люди можуть до нестями сперечатися, насміхатися і заперечувати те, що самі ніколи не пробували! Схоже, що так може дівственник до хрипоти в горлі доводити, що у сексі немає приємних відчуттів і оргазму! Але ж сам цього він ще не пізнав! А доводити йому на словах те що треба спробувати на практиці - це марна трата часу і зусиль. Ось така моя думка :shades: :tongue:
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab170872.gif[/img][/url]

[b][color=#BF00BF]Аж КАПЕЦЬ як все АЛІҐАНСЬКО!!![/color][/b]
Відповісти