[quote="Ліда"]Людоньки, привіт! Як ви, можливо вже знаєте, минулотижнева зустріч в форсмажорному режимі пройшла на парковці АЗС, бо доїхати на Автовокзал виявилось НЕМОЖЛИВО через заблоковану Стрийську. І от абсолютно випадково і незмовляючись всі присутні вирішили під'їхати туди, куди можна було безперешкодно добратись, туди де світло і просторо, туди де є "накриття" на випадок дощу, де зрештою є автомат з кавою і міні-кафе, власне на АЗС WOG!
Шукаючи нове пристосоване місце для зустрічі і враховуючи те, що наш клуб набирає офіційного статусу, я вирішила подзвонити до керівництва АЗС WOG, яка знаходиться на вул. Стрийській (виїзд зі Львова, с. Сокільники), щоб узгодити деякі моменти, щоб все було "по-дорослому і серйозно".
Краще б я цього не робила! Керівництво ніби нічого проти не має, але офіційно говорить про відмову в сприянні зустрічам! Коли я попросила назвати мені обгрунтовану причину відмови, то все це прозвучало якось дуже змазано і невпевнено, мовляв ми розуміємо, що це популяризація нашої заправки і приватно навіть "за", але офіційно -"проти"! Причина: а якщо ваш клуб розростеться до страшенно великої чисельності?, а якщо ви будете паскудно себе поводити?, і т. д. і т. п. Я урочисто обіцяла, що ми є "винятково культурними, чемними та інтелігентними людьми", що сподіваюсь "не спричинимо жодних незручностей ні для працівників, ні для відвідувачів даної АЗС!" Ху-у-у, от на цьому й закінчилась наша трьохденна! епопея перемовин!
Отже, резюме: сподіваюсь, що всі наступні подальші зустрічі будуть проходити на обумовленому місці, а саме: зона паркування АЗС WOG, вул.Стрийська, виїзд зі Львова! Чекаємо на здибанку!
Вибачайте, що лізу можливо не у свою справу, оскільки не являюсь активним членом клубу, але навіщо такі складності!?
Я пропоную Вам проводити зустрічі біля нашого автоцентру: парковка є, освітлення є, кавовий апарат є на мийці, на літній період є столики біля мийки і все це для Вас доступно "абсолютно безвозмездно, то есть даром"!