Їзда у Львові по слизькому
Модератори: Olka, APod, ToLida
- SVYAT Recaro
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Cordoba SV Sport
Re: Їзда у Львові по слизькому
ESP штука класна але ще як настроєна бо буває так на виході з поворота мотор душить...........хоча ясно що може окремо підгальмовувати чотири колеса.....добре коли вона по спортивному настроєна як на Еволюшинах.........
DRIVE BY INSTINCT !
- SVYAT Recaro
- Участник клуба
А дорога зачьотна я там колись їздив парочку раз коли ще в Києві підтусовував.У нас таких спецучастків теж вистачає:-)Люблю проїхатись ну тіпа вийде спуститись чи як:-)KakTus08 писав:Тема хоть и находится во Львовской ветке, но думаю проблемы касаются всей Украины.
ВСЕМ, ВСЕМ, ВСЕМ !!! в Киеве кто хочет проверить свои навыки вождения, по езде на чистом льду с горки - есть одна почти заброшенная дорога - "Смородинский узвоз" - ехать по ул. Овруцкой прямо, выезжаете прямо на ул.Фрунзе.
Сразу предупреждаю, что адреналин гарантирован, машину тоже можно разбить, подумайте 10 раз прежде чем туда поехать. Снизу даже не пытайтесь заехать. Чудом выжил там сегодня утром.
ТИ РАЛЛІСТ РЕСПЕКТ!!!!!
А у нас знов сніг пімшов народ починає піруети виписувати а я зараз їду ручнік підтягну

Доречі я на шипованих Нокіа Хаккапеліта їжджу по снігу-льоду в скольженіі вони класні задоволений максимально...а по асфальту треба ШЕПОТОМ

А хто на чому їздить?
DRIVE BY INSTINCT !
- Sunflower.UA
- Генерал-Майор
б/у Michelin Pilot Alpin PA2.
ESP вже декілька разів саме у поворотах, коли Я невірно обирав швидкість, дуже допомогла.
ESP вже декілька разів саме у поворотах, коли Я невірно обирав швидкість, дуже допомогла.
Любовь - всегда сука.
- SVYAT Recaro
- Участник клуба
Факт щоб машину ловити як ЕСП треба як мінімум чотири педалі гальм мати
))))) все питання в її настройках.ESP rulez я не сперечаюсь
На Сеатах якраз настроєна досить нормально зарано ніби не втикається

DRIVE BY INSTINCT !
- SVYAT Recaro
- Участник клуба
Я дивлюсь свіжий сніжок пішов......хтось хоче на парковці супермаркета ввечері поганяти в заносах??????????
DRIVE BY INSTINCT !
- KakTus08
- Модератор
- Автомобиль: Volvo S80 2.5Т LPG
- Контактна інформація:
Сейчас обут в Pirreli Winter шиповка спереди, сзади - Континенталь зимний, но из-за того что резина разная, машину, все время приходится ловить в поворотах.
На следующую зиму, только шиповка НОВАЯ на все колеса.
Да я не раллист, просто до этого от ездил 5 лет на БЦ-20 (Ваз-2108) - круглый год, в любую погоду, так что приходилось учится хоть немного контролировать машину. Недавно попробовал себя в слаломе, так я там как будто первый раз за руль сел. Подрифтить на снежку люблю, с ручничком милое дело. А так моя стихия асфальт, умеренный трафик и быстрые повороты.
На следующую зиму, только шиповка НОВАЯ на все колеса.
Да я не раллист, просто до этого от ездил 5 лет на БЦ-20 (Ваз-2108) - круглый год, в любую погоду, так что приходилось учится хоть немного контролировать машину. Недавно попробовал себя в слаломе, так я там как будто первый раз за руль сел. Подрифтить на снежку люблю, с ручничком милое дело. А так моя стихия асфальт, умеренный трафик и быстрые повороты.

- SVYAT Recaro
- Участник клуба
даа 2108 на БЦ це школа на все життя відчуття автомобіля дало однозначно.Це не те що гламурні діти зразу сідають в 300 сильну тачілу з системами стабілізаціїї і тупо тапками по газах який там знос-занос до пори до времени вони взагалі не покурсам тіпа руль повернув і тачіла має їхати пофіг лід пофіг швидкість......до певної межі коли ні есп ні абс ні подушки вже не поможуть...недавно їхав з такою гламурною пілотессою на Мерсі :в правій руці сумка в лівій мобільний і let*s go!Адреналін шоу NEVER TO BE FORGOTTEN покручє ніж в раллі
)В цей рейтинг ще Кукурузери Прадо на всесезонці попадають таке враження що всі Прадо власники трохи однаково далекі від пілотажа. А на Сеатиках народ грамотніший однако
Я теж не на модній машині вчився їздити а на 2103 ,потім Ауді 80 1.9 на Коні Спорт кліренс +\- 6 см але 87р випуску.......ні абс ні єсп ні нормальної резини.......зато досвід все крок за кроком.
Я теж прихильник ШИПОВАНОЇ гуми на всіх 4 колесах так спокійніше......може швидше на шипах і не поїдеш зато стресу явно менше. А так асфальт і швидкі повороти при мінімумі трафіку....я теж в цій тємі
))) У Львові тут з дорогами не склалось а приїжджаю до КИЄВА і відводжу душу......літній вечір по проспектах з Русанівської набережної від Гоголя через міст Патона в центр на бульвар Шевченка по проспекту Перемоги тапками по педалях !!!!!!Асфальт нормальний можна пілотувати!!!!Соррі за маршрут як знаю (скоріше не знаю) Київ так і їжджу
)))) але швидкісні повороти на асфальті дають таке сочне відчуття польоту ......Ехххх !!!!

Я теж прихильник ШИПОВАНОЇ гуми на всіх 4 колесах так спокійніше......може швидше на шипах і не поїдеш зато стресу явно менше. А так асфальт і швидкі повороти при мінімумі трафіку....я теж в цій тємі

DRIVE BY INSTINCT !
-
- Участник клуба
- Автомобиль: Chevrolet Lacetti 1.8SX
- Контактна інформація:
слышал что на шипах по асфальту как на льду... правда или нет?
- KakTus08
- Модератор
- Автомобиль: Volvo S80 2.5Т LPG
- Контактна інформація:
inflames предел есть всегда, но по асфальту на шипах не чувствую никакого дискомфорта, да немного раньше идет снос осей автомобиля в повороте, но все предсказуемо. При торможении АБС срабатывает немного раньше, но зато шипы позволяют и на горку выехать и со снега без проблем выгребает.
Как говорится - это "миф" - распространяют его те, кто в жизни не ездил на шипах и не знают принцип работы шипов.
SVYAT Recaro
+100
Как говорится - это "миф" - распространяют его те, кто в жизни не ездил на шипах и не знают принцип работы шипов.
SVYAT Recaro

- SVYAT Recaro
- Участник клуба
КакТus08 абсолютно правий на всі 100 %inflames писав:слышал что на шипах по асфальту как на льду... правда или нет?
Плюс на шипах якщо машина пішла в занос або знос передка набагато легше її відловлювати газом.Зацеп кращий.
Шипи критикують ті хто на них ніколи не їздив до того ж шипи найбільш ефективні коли температура біля нуля СНІГ-ЛІД-ВОДА тоді і зацеп найгірший.
Якщо взяти два арктичних колеса шип і нешип різниці нема.На зимовій гумі просто газ-тормоз треба плавніше топтати.Ще є міф що по бруківці шипована не тримаю але регулярно їжджу по бруківці повулицях Стрийській по ІвФранка від 101 і вверх по Городоцькій, Шевченка і особливо зза готелю Дністер наліво вверх поворот до церкви Юра,їжджу пряму тримає добре баланс ОК,і постійно приходиться обганяти нешипованих сусідів по трафіку.
І основне шип дає навіть у дуже слизьких умовах екстра зацеп і декілька резервних метрів на гальмуванні перед розкатаним льодом на світлофорі.
Ясно коли перезуваєшся з літньої гуми (а в мене Pirelli P Zero Nero які за весну-літо як кажуть у формулі 1,стали дуже ну дуже прикатані

Як вам сьгоднішнє потепління і слизота ще за кермом пів біди але вийдеш з машини і йти пішки ваащє анріал вода лід слизько...
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
DRIVE BY INSTINCT !
- ileshko
- Майор
- Автомобиль: SEAT TOLEDO
- Контактна інформація:
Вчора вечором на Липинського БМВ їхав на зелене світло. З ліва ВАЗ21099 ДАЇ без включених мигалок виїхав на червоне. Звичайно що отримав удар в бік. Понаїхало купа дайців десь 10 штук. Дослідили все переміряли і постановили офіційну версію що винен водій БМВ, а усі свідки які росказували що ДАЙ поїхав на червоне вони підставні і прийшли вже після аварії.
[img]http://forum-lines.ru/rez/ab146790.gif[/img]
www.qualitytier.com
www.qualitytier.com
- Tarik
- Участник клуба
- Автомобиль: SEAT ALTEA FREETRACK
Вот уроди!!! 

[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab111326.gif[/img][/url]
- Tarik
- Участник клуба
- Автомобиль: SEAT ALTEA FREETRACK
Треба валити тих дайців!!! Мало того, що штормлять на дорогах водіїв за ПДР так ще й самі порушують і не відповідають за свої вчинки!!!
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab111326.gif[/img][/url]
- LiloDrako
- Генерал-Майор
- Автомобиль: Seat Toledo 1.6 Superwage
- Контактна інформація:
Еду вчера. Лансер гайцов. Номер, вроде бы как 11(киев) 2865, перестроение вообще нафик без поворотников, без ничего.
Каждый день езжу мимо м. Лыбидская. Эти красавцы стоят перед развилкой, как уходить на мост и ловят одиночек. Нет, чтобы ловить тех, кто влазит слева - тупо, когда ПДД уже запрещают перестроение - пофиг (сигналил одному такому, а они стояли рядом). "А нам все равно!" (с) "Бриллиантовая рука".
А мост Патона? Там их сроду не было. Но зато знак "40" стоит - раз, грузовики нагло прут по второму и по третьему ряду, хотя стоит знак, что эти ряды только для легковых авто и маршрутных такси - два. "А нам все равно!"
Каждый день езжу мимо м. Лыбидская. Эти красавцы стоят перед развилкой, как уходить на мост и ловят одиночек. Нет, чтобы ловить тех, кто влазит слева - тупо, когда ПДД уже запрещают перестроение - пофиг (сигналил одному такому, а они стояли рядом). "А нам все равно!" (с) "Бриллиантовая рука".
А мост Патона? Там их сроду не было. Но зато знак "40" стоит - раз, грузовики нагло прут по второму и по третьему ряду, хотя стоит знак, что эти ряды только для легковых авто и маршрутных такси - два. "А нам все равно!"
Все вышесказанное - IMHO.
С уважением, Lilo.
С уважением, Lilo.
- ileshko
- Майор
- Автомобиль: SEAT TOLEDO
- Контактна інформація:
http://topgir.com.ua/?mvideo=324
про корисність АВС і ЕСП.
про корисність АВС і ЕСП.
[img]http://forum-lines.ru/rez/ab146790.gif[/img]