225/45R17 на Толедо 1,6

Шины, диски, тормозная система, подвеска, амортизаторы, рулевое управление, механизмы управления, педальный узел, передняя и задняя ось, дифференциал...

Модератори: Olka, KakTus08

crayfish
Участник клуба
Автомобиль: тимчасовий пішохід

Re: 225/45R17 на Толедо 1,6

Повідомлення crayfish »

Я в п"ятницю собі поставив оригінальний легкосплав від Леон спортваген (величезна подяка Саші ака Wolf), на літо, 225/45 Р17, зимові були 205/55 Р16, стокові диски.
Враження просто супер! Вигляд +100, стало краще керуватись, пропала "гумова" вальяжність в поворотах. Тиск тримаю в шинах 2,5 - все ґут! Динаміка... ну що можна говорити про авто із спорядженою масою 1,5 тони та двигуном 1,6 8V? Толедо і до цього був не драйвовим авто... короче кажучи глобальних змін не відбулось, мене динаміка влаштовує. Мені більше до вподоби поведінка в пологих поворотах більше сотні км по спідометру. Особливо по трасі Київ - Чоп, за Львовом B-) .
Дуже раджу Мав би можливість то поствив собі 19 дюймів від ауді... але нема лаве на такі захцянки.
P.S.
Їжджу по не дуже хороших дорогах і їжджу багато... поки що все добре, побачимо як воно далі буде.
Автору теми - ставте і не переживайте. :)
Якщо цікаво - можу виложити фото.
[URL=https://matchnow.life]Optimal casual Dating[/URL]
Kaz
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант
Автомобиль: Leon 350 hp+skoda Yeti

Повідомлення Kaz »

давление опусти до 2,3 или 2,2 и будет еще лудше
Overload - Feel the difference
067-373-57-91
pacak
Капитан
Капитан
Автомобиль: cupra 300@370

Повідомлення pacak »

Kaz писав:давление опусти до 2,3 или 2,2 и будет еще лудше
На лючке написано спереди 2.6 для загруженной и 2.4 для пустой, т.е. 2.5 самое оно обычно так и делаю.
На 2.2 шансы получить гулю (на 45 профиле) возрастают серьезно.
Kaz
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант

Повідомлення Kaz »

странно
ну да ладно у меня просто 2,3 по лючку
067-373-57-91
crayfish
Участник клуба

Повідомлення crayfish »

Не забувайте, що повна маса Толедо (1,6 бензин) - 1990 кг - тому на лючку бензобаку так написано:
при повному завантажені 2,4 - 2,6
при частковому 2,2 - 2,4 бар. передня/задня вісь відповідно. Це для Р16.
Я качаю 2,5 всюди - нормуль, не жорстко, влітку - коли будуть вищі температури і хороший асфальт качатиму 2,7 бар всюди - я люблю добре накачані колеса і дискомфорту в тому не відчуваю.
До речі у зимових 16-х тис теж 2,5 по-кругу.
demey
Администратор
Администратор
Автомобиль: Audi A4 Allroad

Повідомлення demey »

pacak писав: На 2.2 шансы получить гулю (на 45 профиле) возрастают серьезно.
2 года так езжу на профиле 45 и 40. Какие гули? Вы это о чем тут?
Зображення
Overload - Якісне налаштування вашого авто
Kaz
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант

Повідомлення Kaz »

гуля у меня первая в жизни выскочила в том году когда я провалился по порог на автовокзале, и то списал на Нокиан т.к. такие ямы преодоливал на чампиро что аж подпрыгивал а тут на тебе.
067-373-57-91
vasilis
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант
Автомобиль: Toledo (5P2); Audi A3 TDI

Повідомлення vasilis »

crayfish писав:Не забувайте, що повна маса Толедо (1,6 бензин) - 1990 кг - тому на лючку бензобаку так написано:
при повному завантажені 2,4 - 2,6
при частковому 2,2 - 2,4 бар. передня/задня вісь відповідно. Це для Р16.
Я качаю 2,5 всюди - нормуль, не жорстко, влітку - коли будуть вищі температури і хороший асфальт качатиму 2,7 бар всюди - я люблю добре накачані колеса і дискомфорту в тому не відчуваю.
В прошлом году сделал по 2.2 и было нормально (95% передвижений без груза и с одним пассажиром)
Зимой, предполагая более мягкую зимнюю резину и низкие температуры, сделал "по мануалу" 2.4 и за зиму "вытряс душу" - очень жестко и некомфортно, да еще по этим дорогам....
На лето буду снова уменьшать давление.
crayfish
Участник клуба

Повідомлення crayfish »

Довгоочікувані фото, сорі що так довго:
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
teopros
Старший Лейтенант
Старший Лейтенант

Повідомлення teopros »

crayfish писав:Довгоочікувані фото, сорі що так довго:
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Смотрится супер. Хочу добавить одну деталь. Зря поставили NEXEN N3000. Я недавно перешел на 17 и сразу тоже ее купил. Первые впечатления были ужасными, ухутшилась управляемость, машина стала "тупая" при разгоне и что самое главное сильно возрос расход. Я стал узучать проблему и кое что выяснил. Во первых эта резина очень тяжелая и во вторых очень широкая. После пары недель я ее продал и купил TOYO. Она легче и уже (при одинаковых размерах). Разница в езде ошеломила. Машине вернулась резвость и расход фактически вернулся на старые показатели. Плюс ко всему TOYO лучше держит дорогу и тормозит как вкопаная(тьфу-тьфу-тьфу). Так что в будущем когда эту выкатаете низачто ее не берите, возьмуте что то пoлегче и поуже и обалдеете.(кстати, что касается ваших фото, то те желтые кружочки на шинах должны быть возле сосков, читал это где то в нете)
pacak
Капитан
Капитан
Автомобиль: cupra 300@370

Повідомлення pacak »

vasilis писав: В прошлом году сделал по 2.2 и было нормально (95% передвижений без груза и с одним пассажиром)
На лето буду снова уменьшать давление.
не выдержал сделал спереди ~2.3 сзади 2.2 (было около 2.4 / 2.3 ) , стало тише и на стыках гораздо меньше гупотит. В поворотах некоторая "мягкость" стала проявляться, но терпимо.
crayfish
Участник клуба

Повідомлення crayfish »

Відносно жовтої точки - правда, я теж вже вичитав, що таким чином виробник маркує найлегше місце в шині, і відповідно ця жовта точка має бути навпроти вентиля. Дякую за підказку :) .
Відносно шин - так, придбавши шини Нексен я свідомо йшов на бюджетне рішення - у мене був вибір, або поношені брендові шини, або нові Нексен... свій вибір я здійснив на сторону безпеки - нові не брендові шини, всеж таки надійніші ніж б/у... які пройшли невідомо що тай їх ресурс вже закінчцється.

Щодо якості Нексен - наразі не нарікаю, адже я знаю, що чекати від них мега керованості, та залізної хватки не варто. Я їжджу по трасі в діапазоні 100-140 км/год., а вони розраховані на шв. понад 200 км, тому, думаю, що запас тут є, індекс навантаження теж взяв із запасом - стоїть "94", а для Толедо достатньо і "91". Аквапланування - вони нові, рисунок протектора направлений, тай висота його максимальна - думаю з тим теж все ОК.
От як ці шини своє відїздять - обов"язково куплю собі щось порядне - Тойо, або Йокохама....
Дякую за поради!
Востаннє редагувалось 12 квітня 2010, 09:47 користувачем crayfish, всього редагувалось 1 раз.
Wolf
Капитан
Капитан
Автомобиль: Leon Sportwagen
Контактна інформація:

Повідомлення Wolf »

отлично выглядит! очень нравится сочетание серебристого кузова с серебристыми дисками, так монолитненько все смотрится. наверное следующую машину снова возьму серебро (была пару лет назад)
Відповісти