От з цього приводу в неділю, 16 травня має відбутися грандіозне автоемоціональне святкування!
Таким чином, у нас об'єднуються дві події: День Народження SEAT-club у Львові, та клубний виїзд на шашлик!
Cвяткування буде проходити в Свіржі, поблизу замку (XV сторіччя), поміж двох озер та чудового ландшафтного краєвиду!
Організатори вже вибудовують певний сценарій святкування, який зрештою, Ви можете видозмінити Своїми креативними пропозиціями. Викладайте, будьласка, в цій темі свої міркування щодо проведення свята, які (маю надію) будуть втілені в життя! Дякую!
2puff - Думаю, що об'єднувати теми непотрібно, бо на шашлик (сподіваюсь) будемо збиратись ще не раз, от колись і буде привід знову підняти темку! А День Народження львівської гілки Seat-club, тобто те, що відноситься до організаційних моментів, пропоную обговорювати саме в цій темі. Про гастрономічні ж ньюанси, можете писати в темі "Клубний шашлик".
Думаю, що для того, щоб річниця не перетворилася на звичайну "п'янку" вартувало б продумати сценарій і придумати кілька забавок-конкурсів із символічними призами. В такому випадку буде що згадати, а також що зняти на фото і відео.
А ще, можна б було приурочити до такої дати клубну фотосесію.
Можемо зібрати ініціативну групу і обговорити на окремій зустрічі усі нюанси (щоб не висвітлювати їх тут та зберегти інтригу)
2 all Haжаль в мене 15.05. не зовсім получається,бо нас на цей день запросили на весілля,а я зовсім забув!
Може перенесем на 16.05.? Я би дуже хотів бути присутній на річниці клубу!
Так складається, що мене теж може не бути.
Вчора кохана теща повідомила, що планує приїхати.
А вона їде з далеку і бачимося ми дуже рідко.
Якщо так буде, то я також не зможу. Причому не зможу і 16-го теж.
Так що в мому випадку можливе хіба перенесення на інші вихідні, а це вже має бути спільне бажання і рішення більшості.
А в мене така ситуація, що на вихідні 15-16 планував поїхати в Київ. Та якщо святкування все-таки відбуватиметься 15-го, то, думаю, мій Київ перенесеться на тиждень! Тому теоретично я можу підстроїтись до всіх варіантів - і 15, і 16, і 22 травня.
З іншої сторони, якщо 15 числа вже є як мінімум троє активних учасників, які не мають можливості бути присутніми на святкуванні, то є резон піти їм на зустріч і перенести дійство на 22-ге. А там гляди і погода кращою буде...
Як на мене, то вважаю, що варто перенести святкування на 16 травня, виходячи з того що в Karapuza та Tarika передбачається зустріч одногрупників, в APod'a - весілля. 2 puff, (це зосім серйозно!) а може тобі запросити ТЕЩУ також на святкування? Бо вже далі наступного тижня - це Зелені свята, тобто Трійця! Незнаю, як хто, але я думаю, що зважаючи на "галицьку релігійність" та родинні традиції не в кожного вийде виділити цілий святковий (чи передсвятковий) день для Сеат-клубу! Моя остаточна пропозиція - 16 травня. Хто підтримує?