Мені як би уже троха нема чим занятись - заодно мабуть поцікавлюсь дитячими кріслами
Кста а дитяче крісло ISOfixом на переднє водійське не ставиться? Звони - зговоримся
Присоединяйся к темной стороне! У нас есть печеньки!
Хочу гарячого шоколаду попити в "Золотому Дукаті", а може ще й сирника... А потім ще запити КАВОЮ... Заодно тре глянути, як там привид Юзефи, чи з'являється ще? Ну і може знайдемо пару "дукатів"?
Barton писав:
Питання №1 шо таке ВМО-2?
Питання №2 податки не платиш? О_о
Відповідь на питання №1 - ВМО-2 це Відділ Митного Оформлення №2 - знаходиться за адресою: смт. Малехів, вул. Нова, 2;
Відповідь на питання №2 - податки фірма платить, але у зв"язку із зміною влади та керівництва основних держ. структур - кожен візит на митницю (не має значення чи офіційно ви все возите, чи ще якось) - свого роду, гм... така собі затія..., якби то вам оповісти...., дискусія - назвімо це так, та гоооррррраааа згаяного часу...
Ну що ж, пора підняти темку, бо щось ніхто не пропонує здибатись на "каві еКспрессо"!
Але не все так безнадійно!, як виявилось... Отож бо, розказую: нині два Андрії - Arey та APod запропонували провести "тест драйв" новенького боулінгу, що в Кінг Кросі!
Так як були не в вечірній час, то за доріжку виклали 90 українських гривень (тобто вийшло по 30грн "з носа").
А зранку, то взагалі мінімальна смішна ціна - година=45грн.
За годину встигли "відкатати" три партії!
І, скажу я вам, що результати на нашій Сеато-доріжці були таки зовсім "не дитячі"! (ну в порівнянні з сусідніми)
Отже, тренування вже розпочато... Давайте приєднуйтесь, та "зазивайте" хто на каву, хто на боулінг (ну, коли хто "вільний-незайманий")
А ще похвалюсь, що одну партію, я таки ВИГРАЛА!