Якщо є бажання проходити мед.огляд: скільки то коштує - не знаю бо платила фірма де я працюю.
Ще тре мати мін. два дні вбитого часу. (зазвичай з 8-ї до 12-ї год.)
Я проходив недавно: пр. Чорновола 45а, корпус 12,
графік роботи -
пон.четвер - з 10 до 16-ї;
вівт. сер. п"ят. з 9 до 15-ї)
для того треба:
- укр. паспорт
- !!! для чоловіків обов"язковий військовий квиток!!!
- фото 3,5х4,5 см - 2 шт.
- довідка від психіатра (вул. Коциловського, 30, кол. Матюшенка - це район Водоканалу, за банком "Дністер")
з 8-ї до 15-ї забрати, довідку можна в той самий день, при умові, що пройшли огляд до обіду! Інакше на наступний день або за 15-20 хв за додаткових 10 грн.) для цього потрібно:
- паспорт;
- військовий квиток!!!!!!!
- гроші для оплати в касу за послуги (скільки не знаю - платила фірма за всі послуги);
Сертифікат наркоогляду (вул. Б.Лепкого,8 кол. вул. Галана з 9-ї до 15-ї) для цього потрібно:
- паспорт;
- військовий квиток!!!!!!!
- кров! (мати в собі

- палець будуть колоти, або 3-5 грн

)
- гроші за оплату бланку та послуг;
- багато вільного часу: черги, лекція про надання невідкладної допомоги + перегляд !!!польського!!!! фільму про надання невідкладної допомоги 20-ти річної давності.
Тепер з тими довідками тре йти на класичний мед. олгяд: пр. Чорновола 45а, корпус 12,
графік роботи -
пон.четвер - з 10 до 16-ї;
вівт. сер. п"ят. з 9 до 15-ї
мати при собі:
пісюшки

(з дому, або в собі - якщо в собі, то вам дадуть одноразовий стаканчик для наповнення, кров - теж в собі - з пальця обов"язково і з вени якщо нема в паспорті печатки про групу крові);
Йдете в реєстратуру – там на вас заведуть картку мед.огляду і з тою карткою маєте пройти всіх докторів, жінки додатково йдуть до «зубного» - гінеколога. Після всіх процедур вам скажуть прийти по обіді або на наступний день по довідку.
Всім удачі!