Дорогі одноклубники (хто ще незнає) завтра, в неділю 4 липня ми збираємось на львівському летовищі, щоб відпровадити в далеку-далеку Гамерику нашого SEAT-агента, а саме - доктора Івана Stomatologa! Попередній збір оголошено в 12.00. на парковці готелю "Тустань" на шляху до летовища!
Побажаємо Івану гарного польоту і , звичайно, сподіваємось тріумфального повернення на Україну! (Зустрічати також приїдемо)
Ліда писав:Дорогі одноклубники (хто ще незнає) завтра, в неділю 4 липня ми збираємось на львівському летовищі, щоб відпровадити в далеку-далеку Гамерику нашого SEAT-агента, а саме - доктора Івана Stomatologa! Попередній збір оголошено в 12.00. на парковці готелю "Тустань" на шляху до летовища!
Побажаємо Івану гарного польоту і , звичайно, сподіваємось тріумфального повернення на Україну! (Зустрічати також приїдемо)
Я б з радістю, але мене не буде у Львові.
Щасливого перельоту!!! Не забувай про Неньку Україну!!!
Нажаль не зможу. Сьогодні тільки дівчину зустрічав і теж зі Штатів . Такшо, після двотижневої розлуки намічається активне часопроведення з коханою . Але тобі, Stomatolog, бажаю, як кажуть гамериканці, SAFE TRIP!
Прівет ВСІМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Соррі що так довго не появлявся були тх проблеми з нетом, зараз вже все ок!!! Вчуся в коледжі, працюю, віддихаю. Маю лансера 2004 року. З Спортвагеном не рівняється але я на тому лансеркові Мурсілаго сьогодні обганв!!! Ну воно в принципі тільки рушало))))) Але тут всі їздять по правилах!!!!! В мене корочше все ок!!! Як ви там????????????????
Дуже радий тебе бачити. З поверненням в сім'ю
Співчуваю з приводу лансера
У нас тут все гладко. Щовівторка зустрічаємося. Частенько тебе згадуємо.
Вчора Карпати гідно відстояли перший бій на арені UEFA (подивишся у відповідній темі).
По цілому місту ремонтують дорога. Багато заторів...
Одним словом, Львів живе своїм звичним життям