Модератори: Olka, APod, ToLida
Чого, якшо виходити що це історичний центр, то певна логіка в тому щоб бруківка стояла, як на мене є. Але то шо ми завжди робим щось через одне місце і дуже рідно з головою, то 100% правда. Питання навіщо було бруківку в асвальт катати?Вони спочатку бруківку в асфальт закатували, а тепер назад бруківку? Ото блін гондурас...
Також на час ремонту дозволено двосторонній рух по пр.Шевченка від McDonald's в напрямку пл.Міцкевича,а також по вул.Стефаника,Словацького та Дорошенка!AndrewK писав:Сьогодні зранку в центрі "торба". Перекрити кусок від Укрсоцбанку до памятника Шевченку і на стороні від магазину спорттоварів організовано двосторонній рух...
По якому кільцю? По Франка-Підвальній? Хахахаpuff писав:Підтримую Рена. Бруківка в центрі це правильно. А ще правильно центр взагалі закрити і не пускати туди транспорт, організувавши ПРАВИЛЬНИЙ об'їзд центру по кільцю.
...на 100% підтримую тут скоріше їхнє добро ніж "тупо заканало"puff писав:Я б так не ризикнув але думаю, якщо ти ДАІшників не бачив на пл. Ринок, то вони зробили негласний дозвіл на такий проїзд, бо вони там ЗАВЖДИ чергують, і вдень, і вночі.