привіт
є питання про підшипник з сальником, що стоять на полуосях
1. Де можна купити
2. Чи є якась заміна, можливо щось сам переробляв
буду чекати відповіді.
Який в тебе двигун
Когдато он у меня был потек то брал с розборки по образцу с какой модели не помню вродебы с регаты фиата между кожухом и подшипником уплотнял герметиком сварочным но поверь долго химия не проездила гдето 2-3 месяца.
советую заказать новые и хватит их до конца службы твоей ибицы.
а так розтраты будут через каждых три месяца.
пиши коли что!
рад буду помочь
Я з Луцька
Двигун 1.7 дізель сеатовський на ньому відїздив 750 тисяч міняв гільзи (з 407 москалика і ставив нові кольца на 380 тисячах) так машина не погана багато деталей підходить від жигуля та від москалика.
В нас навіть під замовлення не має підшипників з сальниками на полуосі.
З якої регати брав? (рік, двигун)
Свого сеата експлуатую з 95 року
Як боровся з розвалом на своїй машині?
В мене ушол в мінус хочу виточити болти зі зміщеним центром і розсверлити верхні отвори в стойках.
Чи можеш взнати ціну на підшипники з сальниками на полуосі? дуже птрібно 2 штуки.
Якщо є питання по двигуну, паливній апаратурі (яка в тебе стоїть бош чи ротор?) то питай мав трохи з цим справу.
Задні стойки які ставиш масло чи газ-масло які довше ходять? Передні пружини міняв чи ставив підкладки?
Може зізвонимось?
Привет
Розвал делал Выводом колеса взад или в перед.
в зад колеса розлазятся в перед слазятся.
Двиг у меня фиата.
Топлевная бош.сам и насос перебирал менял плунжер.форсунки регулировал от насоса так как мне их сделали мастера а он дымел
знакомый посоветовал я попробовал получилось.
Сеат у меня с 2005 года вот сейчас поменял стойки с зади .
Брал самые дешевые на авторынке.
цена зависит от фирмы производителя,у знакомого там свой ларек он сказал смысла дорогие брать нет все одинаковое токо ярлык и цвет разные.
На масле.
Пружина когдато лопнула,купил Б/У стойку с пружиной ток от бензинового 1.5 дизельной небыло 130грн.разница в диаметре проволки с каторой крутят пружины у дизеля на 1 мм толще,такчто уже примерно год езжу на бензиновой пружине вроде ниче не просевшая сторона.
У нас в полтаве вродебы говорили гдето мотают пружины с образца но я этим не интересовался.
Какой у тя стоит стабилизатор с переди есле можеш фотку скинь.
у меня химия. ктото до меня нахимичел .
с зади скоко рессор 1 или2.
у меня три стояло вот я одну выкинул и незняю скоко стоять должно.
говорил товарищ у него в1995 такая была ,что одна.
Мои номера 0977848696
0669426057
Славик.
ща жду звонка с авторынка и скажу те цену на подшипник полуоси.
Ресора має два листка нижнії на кінцях загнутий, а верхня рівна тільки по середині згин є щоб не їздила туди сюди між листами лежить полівініл хлоридна прокладка, ресора рідна,( три листи самі ставлять щоб груз возити і не чиркати днищем).
Фото стабілізатора попробою зробити (там стоїть такий як у ваза 21080-2109).
Стойкі задні ставив масляні (брав в німців хватило на 5 років) зараз потикла права хочу попробувати поставити газ-масло щоб вище стояла.
На яких дисках їздиш? Звідки ти?
На рахунок форсунок то вони мають бути настроєні на тиск 135 атмосфер. В солярку добавляю масло 150гр. на 40 л. тоді розпилювічів на форсунках вистачає на 50-60 тисяч.
Двигун в мене сеат-фіат з паливною бош.
Водяну помпу, якщо потиче брати нову не обовязково , ремонтується рідна (один підшипник з москалика інший з ваза і сальник з ваза ціна питання на сьогодні 60-80 грн., а нова помпа 90 євро).
Сьогодні в вечері попробую подзвонити.
Мій номер 0977044482 Володя.