P.S. Перфектно, Я так розумію, це новеньке слово-паразит із розділу "окейно"?

Модератори: Olka, APod, ToLida
Вставлю по поводу: не всегда и не совсем так.Sunflower.UA писав:Або можна простіше - вмикаєте камеру чи мобільний на відеозапис вашої з ними розмови. Розміщуєте в інтернеті. І через тиждень людина вже не працює в ДАЇ.
Та ні, не так.Sunflower.UA писав: P.S. Перфектно, Я так розумію, це новеньке слово-паразит із розділу "окейно"?
Слушай, при всем уважении, давай не будем.Sunflower.UA писав:И что Тебе "на послать" отвечала прокуратура?
Самоуверенность никого до добра не довела, нужно просто уважать Себя и ставить на место зарвавшегося ламера!Не нужно быть таким самоувереным.
Мені також здалося, що це запозичення із английської (хоча на 100% у цьому не впевнений). Дуже смішно чути від дикторів новин, ще одне "українське слово" - гелікоптер!Ліда писав: Та ні, не так.То, скоріш за все - галицький діалект, у нас його давно і часто використовують: який? - перфектний!, як? - перфектно! Означає - найвищу ступінь найкращості
За походженням, певно полонізм (запозичено з польської мови), хоч дуже співзвучно з англійським perfect! Тобто, може й поляки оте словечко теж хапнули звідти...
Оскорблять между строчек тоже не нужно. Я все понял!Sunflower.UA писав: Самоуверенность никого до добра не довела, нужно просто уважать Себя и ставить на место зарвавшегося ламера!
Ще як один з варіантів психологічного впливу на неправомірні дії ДАЙ-їшників можна запропонувати подзвонити на телефончик гарячої лінії, який наклеєний на усіх їхніх машинах. Подзвонити і конкретно описати усю ситуацію, назвати номер авто, їхні імена, час і місце зупинкиЛіда писав:І ще вартує, йти в наступ - знайомитись з ними ближче! Тобто переписати собі в нотатник з ким Вам доводиться мати справу, (ПІП, звання) сказати, що ці дані Вам потрібні для подальшого вияснення та оскарження.
99%-ТИ НЕ ДОДЗВОНИШСЯ!!!puff писав: Ще як один з варіантів психологічного впливу на неправомірні дії ДАЙ-їшників можна запропонувати подзвонити на телефончик гарячої лінії, який наклеєний на усіх їхніх машинах. Подзвонити і конкретно описати усю ситуацію, назвати номер авто, їхні імена, час і місце зупинки
Ліда, у мене пропозиція. Може цю тему об'єднати з темою "Юридична самодопомога" все ж таки обидві присвячені "спілкуванню" з даїшниками.
Стверджувати не буду, зі мною такого не було, проте хлопака з роботи скористався і за його словами доки йому ДАЙ-їшники морочили голову дуже швидко приїхала інша машина з хлопцями в цивільному одязі і після короткої розмови його відпустили, а ДАЙ-їники залишилися з'ясовувати відносини уже з новоприбулими.Refbux писав:Stef прав. Даже если дозвонишся, толку никакого!
Интересная ситуация!puff писав:Стверджувати не буду, зі мною такого не було, проте хлопака з роботи скористався і за його словами доки йому ДАЙ-їшники морочили голову дуже швидко приїхала інша машина з хлопцями в цивільному одязі і після короткої розмови його відпустили, а ДАЙ-їники залишилися з'ясовувати відносини уже з новоприбулими.