Не знаю чи був ти тоді на зустрічі коли ми до гайців підходили біля заправки якраз з того приводу. Там є знак після заправки, перекошений такий, "місце розвороту". І трохи далі дирка у відбійнику роздільчому (там часто також гайці стоять) прямо навпроти іподрому. Так от там суцільна смуга тіпа намальована. На наше запитання з цього приводу гайці (правда перелякані такі і якось неохоче) відповіли що так, знак має перевагу і там можна розвернутися. І це точно написано в пдр.puff писав: Хотів уточнити яким саме пунктом ПДР прописана норма про перевагу знаків над розміткою і не можу знайти.
Я практично впевнени, що така норма була (хоча я можу й помилятися), може її скасували.
Хто сильний в цьому питанні - відпишіться.
Як спілкуватись з "дайцями"? Наприклад:
Модератори: Olka, APod, ToLida
- Irbis
- Региональный координатор
- Автомобиль: Seat Altea XL 1.6 TDI '15
- Контактна інформація:
Re: Як спілкуватись з "дайцями"? Наприклад:
- puff
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Ibiza Sport 2.0
- Контактна інформація:
Та виходить так, Irbis, що для себе я в цьому впевнений, а от в ПДР відповідного пункут знайти не можу 
Щоправда я й не можу знайти пункту про перевагу розмітки над знаками, а тому в такій ситуації можна вперто сперечатися аж до хрипоти

Щоправда я й не можу знайти пункту про перевагу розмітки над знаками, а тому в такій ситуації можна вперто сперечатися аж до хрипоти

[img]http://puff.orgfree.com/NightIba.gif[/img] [url=http://mova.ridne.net/profile/2361][img]http://mova.ridne.net/profile/2361/2.png[/img][/url]
- Refbux
- Майор
- Автомобиль: Seat Ibiza II 6K1
- Контактна інформація:
Все есть, просто внимательнее.puff писав:Та виходить так, Irbis, що для себе я в цьому впевнений, а от в ПДР відповідного пункут знайти не можу

Вот тебе и всем для ознакомления.
8. РЕГУЛЮВАННЯ ДОРОЖНЬОГО РУХУ
8.1. Регулювання дорожнього руху здійснюється за допомогою дорожніх знаків, дорожньої розмітки, дорожнього обладнання, світлофорів, а також регулювальниками.
8.2. Дорожні знаки можуть установлюватися тимчасово і постійно. Тимчасові дорожні знаки розміщуються на переносних пристроях, дорожньому обладнанні або закріплюються на щиті з фоном жовтого кольору і мають перевагу перед постійними дорожніми знаками та дорожньою розміткою.
8.3. Сигнали регулювальника мають перевагу перед сигналами світлофорів та вимогами дорожніх знаків пріоритету і є обов’язковими для виконання.
Сигнали світлофорів, крім жовтого миготливого, мають перевагу перед дорожніми знаками пріоритету.
Тут нужо различать какие знаки и перед чем имеют приоритет!
Может кто меня дополнит!
И еще - не в качестве рекламы - пользы много!
Вот почитать
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab143408.gif[/img][/url]
- puff
- Участник клуба
- Контактна інформація:
Refbux, цю норму я бачив, це не воно.
Там написано лише про перевагу тимчасових (розміщуються на переносних пристроях, дорожньому обладнанні або закріплюються на щиті з фоном жовтого кольору) знаків над знаками постійними та розміткою.
Там написано лише про перевагу тимчасових (розміщуються на переносних пристроях, дорожньому обладнанні або закріплюються на щиті з фоном жовтого кольору) знаків над знаками постійними та розміткою.
[img]http://puff.orgfree.com/NightIba.gif[/img] [url=http://mova.ridne.net/profile/2361][img]http://mova.ridne.net/profile/2361/2.png[/img][/url]
- Sunflower.UA
- Генерал-Майор
Любовь - всегда сука.
-
- Подполковник
- Автомобиль: Seat Cordoba
Думаю что пункт ПДД
8.5. Дорожня розмітка (додаток N 2) поділяється на горизонтальну та вертикальну і використовується окремо або разом з дорожніми знаками, вимоги яких вона підкреслює або уточнює.
дает ответ на вопросс что главное разметка или знаки.
То есть, разметка только подчеркивает и уточняет действие знаков и никоим образом не может им противоречить или отменять их действие. Посему знаки приоритетнее разметки.
Может народ с юр образованием пояснит получше.
8.5. Дорожня розмітка (додаток N 2) поділяється на горизонтальну та вертикальну і використовується окремо або разом з дорожніми знаками, вимоги яких вона підкреслює або уточнює.
дает ответ на вопросс что главное разметка или знаки.
То есть, разметка только подчеркивает и уточняет действие знаков и никоим образом не может им противоречить или отменять их действие. Посему знаки приоритетнее разметки.
Может народ с юр образованием пояснит получше.
- puff
- Участник клуба
- Контактна інформація:
О!!!!!
Ось він той пункт, який я так шукав, який я бачив, але на який я чомусь не звернув увагу.
Дякую, Oleg0244nk
Ось він той пункт, який я так шукав, який я бачив, але на який я чомусь не звернув увагу.
Дякую, Oleg0244nk

- Sunflower.UA
- Генерал-Майор
Наказ Міністерства внутрішніх справ України від 13 жовтня 2008 року №534, в якому йдеться про те, що час перевірки одного КТЗ, або час складання протоколу на місці скоєння адміністративного порушення не повинен перевищувати 20 хвилин.
Знайшов нарешті про 20 хвилин.

Любовь - всегда сука.
- Sunflower.UA
- Генерал-Майор
puff щодо МОТЯ, відкрий 3-тю сторінку і подивись, що Я йому писав (це лише уточнення)

Існує лише декілька законних підстав щодо зупинки авто.
ЗУ "Про міліцію" п.21 ст. 11 працівнику міліції надається право зупиняти транспортні засоби в разі:
1) порушення правил дорожнього руху;
2) наявних ознак, що свідчать про технічну несправність транспорту або забруднення ним навколишнього середовища;
3) а також при наявності даних про те, що він використовується з протиправною метою.
Любовь - всегда сука.
- Refbux
- Майор
- Автомобиль: Seat Ibiza II 6K1
- Контактна інформація:
Я совсем не согласен!Sunflower.UA писав:Наказ Міністерства внутрішніх справ України від 13 жовтня 2008 року №534, в якому йдеться про те, що час перевірки одного КТЗ, або час складання протоколу на місці скоєння адміністративного порушення не повинен перевищувати 20 хвилин.
Вчитываемся!!!
ПОРЯДОК здійснення контролю за технічним станом колісних транспортних засобів під час їх експлуатації!
При чем тут это к составлению протокола. Это РАЗ.
ДВА!
Цей Порядок визначає процедуру проведення працівниками Державтоінспекції (далі - ДАІ) перевірок технічного стану колісних
транспортних засобів (далі - КТЗ) під час їх експлуатації в період між державними технічними оглядами, які здійснюються у випадку
наявних ознак, що свідчать про технічну несправність КТЗ або забруднення ним навколишнього середовища, відповідно до вимог
абзацу першого пункту 21 статті 11 Закону України "Про міліцію".
За результатами перевірки складається Акт перевірки технічного стану колісного транспортного засобу (далі - Акт
перевірки) за формою, наведеною у додатку до цього Порядку, копія якого надається водієві КТЗ.
При чем тут (например) нарушение Вами ПДД, остановка гайцем Вас (за нарушение), и составление протокола и (или без) постановления???
Куда тулить эти 20 минут?
Можете проверить на практике, услышите в ответ что-то новенькое!!!
Ребятки, вы не путайте, а остальные - вчитайтесь!!!
Я уже писал по этому поводу.
Протокол должен составляться в максимально короткий срок (на усмотрение гайца - если вы не согласны - в суд).
Да и на деле они не пишут долго!
И если уж УТОЧНИТЬ - вот:
Вчитываемся еще раз в эту строку. И делаем выводы!!!Час на проведення перевірки одного КТЗ не повинен перевищувати 20 хв.
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab143408.gif[/img][/url]
-
- Подполковник
Абсолютно согласен с Refbux
"Цей Порядок визначає процедуру проведення працівниками Державтоінспекції (далі - ДАІ) перевірок технічного стану колісних транспортних засобів" и не регламентирует другие действия инспектора.
"Цей Порядок визначає процедуру проведення працівниками Державтоінспекції (далі - ДАІ) перевірок технічного стану колісних транспортних засобів" и не регламентирует другие действия инспектора.
-
- Подполковник
Поделюсь своим опытом общения с инспекторами.
Все нарушения у меня это превышение скорости.
Испектор показывает мне "фен" говорит что я превысил скорость и предлагает мне пройти в их машину для составления протокола. Я радосно соглашаюсь ныряю в свою машину и доставю планшет с чистой бумагой, ручку, и брошурку ПДД. Испектор изумленно спрашивает зачем мне все это? на что я говорю так писать пояснення к протоколу и между прочим добавляю что нужно бы мне для пояснений и номера прибора и сертификат, и их постовую ведомость или другой документ чего они здесь стоят. Он понимает что робота предстоит серьезная и надолго и что главное безрезультативная для него. А мимо несутся машинки.
Как правило следуют вопросы где я работаю потом несколько фраз что не надо бы нарушать скоростной режим в населенных пунктах, быть внимательным с чем и уезжаю.
Иногда протокол пишут ( наверное из страха что я проверяющий) тогда пишу пояснения на своей бумаге и прикладываю к протоколу. Еще ни один протокол не пришел.
Все нарушения у меня это превышение скорости.
Испектор показывает мне "фен" говорит что я превысил скорость и предлагает мне пройти в их машину для составления протокола. Я радосно соглашаюсь ныряю в свою машину и доставю планшет с чистой бумагой, ручку, и брошурку ПДД. Испектор изумленно спрашивает зачем мне все это? на что я говорю так писать пояснення к протоколу и между прочим добавляю что нужно бы мне для пояснений и номера прибора и сертификат, и их постовую ведомость или другой документ чего они здесь стоят. Он понимает что робота предстоит серьезная и надолго и что главное безрезультативная для него. А мимо несутся машинки.
Как правило следуют вопросы где я работаю потом несколько фраз что не надо бы нарушать скоростной режим в населенных пунктах, быть внимательным с чем и уезжаю.
Иногда протокол пишут ( наверное из страха что я проверяющий) тогда пишу пояснения на своей бумаге и прикладываю к протоколу. Еще ни один протокол не пришел.
- rulon
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Cordoba Sport
- Контактна інформація:
"Спецподразделение «Кобра», со скандалом расформированное бывшим главой МВД Юрием Луценко зимой 2008 года, вновь вернулось на украинские дороги. Обновленный отряд имеет представительный вид - белые рубашки, значки с буквами С и С, надпись МВД, вместо ДПС на капоте патрульного автомобиля и максимальные полномочия на дорогах - от проверки водительских прав до обыска на наличие оружия и наркотических веществ, сообщает ТСН."
Ну, і хтось захоче з ними сперечатися з книжечкою зі статтями в руках при порушенні? Я за те щоб вони були на дорозі, щоб зупиняли як мін. для провірки документів. Менше буде льотчиків і мудаків...
Моя позиція - МАЄ БУТИ КОНТРОЛЬ НА ДОРОГАХ ЗА ВОДІЯМИ. Тоді їздити почнуть помаліше та дотримуючись правил дорожного руху. Менше будуть проскакувати на мигаючий зеленого або жовте світло. Сам стараюсь коли мигає зелене - вже зупинятися а не рвати когті щоб проскочити перехресток чи пішохідний перехід. І потім щоб не доказувати з піною в роті гаїшникові що їхав "ЩЕ НА ЗЕЛЕНИЙ".....
Ну, і хтось захоче з ними сперечатися з книжечкою зі статтями в руках при порушенні? Я за те щоб вони були на дорозі, щоб зупиняли як мін. для провірки документів. Менше буде льотчиків і мудаків...
Моя позиція - МАЄ БУТИ КОНТРОЛЬ НА ДОРОГАХ ЗА ВОДІЯМИ. Тоді їздити почнуть помаліше та дотримуючись правил дорожного руху. Менше будуть проскакувати на мигаючий зеленого або жовте світло. Сам стараюсь коли мигає зелене - вже зупинятися а не рвати когті щоб проскочити перехресток чи пішохідний перехід. І потім щоб не доказувати з піною в роті гаїшникові що їхав "ЩЕ НА ЗЕЛЕНИЙ".....
Шановний rulon!
Вашу позицію по суті теми ми вже чули неодноразово і вдячні за неї. Але не потрібно, з піною у рота, її відстоювати.
Тема створена не для дискусії про "потрібно це чи ні" а про те "як це робити і робиться". Якщо Вам нема чого порадити по суті теми краще мовчіть та не підбурюйте народ до непотрібної дискусії. Якщо хочете про це поговорити - створіть окрему тему і там це обговорюйте.
Дякую за розуміння.
Вашу позицію по суті теми ми вже чули неодноразово і вдячні за неї. Але не потрібно, з піною у рота, її відстоювати.
Тема створена не для дискусії про "потрібно це чи ні" а про те "як це робити і робиться". Якщо Вам нема чого порадити по суті теми краще мовчіть та не підбурюйте народ до непотрібної дискусії. Якщо хочете про це поговорити - створіть окрему тему і там це обговорюйте.
Дякую за розуміння.
- rulon
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Cordoba Sport
- Контактна інформація:
ну, бачити, Ліда ж не розкривала книжки ПДР і не починала вчити інспектора як той має провіряти алкоголь в крові....Ліда писав:Та того, що отаке "ВОНО" безперечно буде казати всім без винятку водіям: "Ану, дихни!", в сподіванні вловити в тому подиху запах "грошей"!
Говорю це відповідально, бо був прецедент: їду ввечері з роботи додому 7 березня (тобто, напередодні святкування "Восьмого Марта"), а отаке "ВОНО" зупиняє мене і з розгону каже: "Ану дихніть."
Я глянула на нього, й питаю: "Може вас відразу ще й поцілувати? Як це ви уявляєте я маю дихати?" Обурило мене це!
Нууууу і не знаю, може я ото зарізко сказала?.. Може цілуватися забоявся?..
Але, побажав щасливої дороги й сказав їхати акккуратно! Переживав за мене видать...![]()
я раз в такому подібному випадку скзав в відповідь - а як Ви визначити таким методом алкоголь в моїй крові? Вас так навчив робити Ваш старший зміни? Після тих слів інспектор мовчки віддав доки....
другий раз на питання "вживали щось?" я задав теж питання - що саме Вас цікавить? теж мовчки віддав доки ....
Тому майте повагу в першу чергу до себе і не піддавайтеся на розводи. В будь-якому випадку ведіть себе СПОКІЙНО І ПОВАЖНО.... А не починайте в паніці доказувати, що Ви праві...
Більше я тут писати не буду.