А взагалі приїзджай на зустріч,там багато хто ставив,поговориш.

Модератори: Olka, APod, ToLida
Здається маю від Cordob-и 94-го, якщо підійде то віддам. Стан не памятаю, можливо деякі защібки поломані.Breaker писав:Куплю значок передній до Seat Toledo 1, дорестайлінговий, до 1995р.в. включно.
І уточни їх дожину. Не на кожну машину вони стануть...
Ну наразі продаю те, що маю лишнє. Може комусь і знадобиться. А на рахунок кріплення - то там пише, що можу при потребі допомогти купити за цікавою ціною. Якщо є інтерес, то звертайся.Рен, вибач за можливо безглузде запитання, а для чого потрібні самі поперечки без кріплення?
І уточни їх дожину. Не на кожну машину вони стануть...
Я мав на увазі власне довжину профілю (120мм = 1,2см) бо саме довжина профілю йде поперек даху. На Леон одна довжина, на, наприклад, Кордобу інша - у Кордоби вужчий дах, відтак ті самі поперечини виступатимуть за габарит авто - а це: 1- неетично, 2- небезпечно.Рен писав: Ну наразі продаю те, що маю лишнє. Може комусь і знадобиться. А на рахунок кріплення - то там пише, що можу при потребі допомогти купити за цікавою ціною. Якщо є інтерес, то звертайся.
Довжина вказана - 120 мм. Хто цікавиться, то може по номеру "THULE 861" знайти всі характеристики, включно до якої машини підходить. Хоча при необхідності можу помогти із вибором багажника саме на Ваше авто.