Флуд про "ДАЙців"
Модератори: Olka, APod, ToLida
- puff
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Ibiza Sport 2.0
- Контактна інформація:
Re: Як спілкуватись з "дайцями"? Наприклад:
Пропоную тобі, Олесь створити клуб "Любителів поспілкуватися з працівниками ДПС", популяризувати його і придумати наклейки з метою чіткої ідентифікації таких авто, тоді працівники ДПС будуть задоволені, бо їх ніхто не буде ущемлювати в бажанні послікуватися і інші водії, такі дурнуваті як я, теж будуть щасливі 

[img]http://puff.orgfree.com/NightIba.gif[/img] [url=http://mova.ridne.net/profile/2361][img]http://mova.ridne.net/profile/2361/2.png[/img][/url]
- crayfish
- Участник клуба
- Автомобиль: тимчасовий пішохід
ст. 3 Конституції України (ред.1996 року):
" Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави. "
І це основа-основ нашого законодавства - то чому-ж отаке воно сотнями разів на день порушує Конституцію??? Та ще-й воно при виконанні, і, сцуко, має більше "прав" на дорозі ніж будь-хто з нас.
" Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави. "
І це основа-основ нашого законодавства - то чому-ж отаке воно сотнями разів на день порушує Конституцію??? Та ще-й воно при виконанні, і, сцуко, має більше "прав" на дорозі ніж будь-хто з нас.
[URL=https://matchnow.life]Optimal casual Dating[/URL]
- rulon
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Cordoba Sport
- Контактна інформація:
отожбо... як ставишся до людей так і ставляться до тебе.... Поставте себе на його місце - якщо б Ви зупинили мене і я почав би плюватись піною з рота з запитанням "чого зупинив?", що б Ви зробили? Думаю як мін. щоб пограти мені на нервах зробили б повний огляд авто - від перевірки цивілки і аж до перевірки багажника + тесту на алкоголь... А як макс. - все що входить в Ваші права робити з водієм
А це все мій час, який повторюсь, коштує не мало... Тому майте повагу до інших людей (в даному випадку до інспекторів). Невже важко показати документи для перевірки втративши 2-3 хв? Але зато знаючи що якщо інший інспектор стоїть за пішохідним переходом коло Вашого будинку то Ваша жінка з Вашою дитиною прийдуть з прогулянки живі і здорові. Тому що який би не був водій мудаком - знаючи що спереді стоїть патруль та ведеться контроль, в 99,9 % випадках зупиниться перед пішохідним переходом і пропустить Ваших рідних.
Сьогодні мав випадок - рухаючись, не на малій швидкості, по липинського в лівому ряді перед пішохідним переходом школи торможу до повної зупинки пропускаючи тата з двома маленькими хлопчиками. Тут же в дзеркало бачу як по правій полосі "летять" два мерсюки (с-клас та е-клас) і не думають зупинятись хоча люди практично пройшли мене і вийшли на їхню смугу... напевне в мене це відчуття безпорадності було вперше в житті коли бачиш біду а змінити нічого не можеш... перший мудак ледве стримався на середині зебри, коли вже один із хлопчиків висмикнув руку від тата відскочив назад заховавшись за мене, а тато з другим малим завмер перед копотом того мудака. Другий мерс чуть не влетів в зад першому, але встиг викрутити колеса і втиснутися між тротуаром та першим. Якщо б в мене була монтіровка, то 100 % вийшов і в"ї-ав би того придурка.... і по-уй мені хто він такий.. І якраз щоб для таких придурків був би хоч якийсь контроль на дорогах я готовий тратити 3 хв свого часу для перевірки документів та тесту на алкоголь на дорозі за умови цивилізованого та культурного спілкування. І в кінці сказати "дякую" не тільки на "щасливої дороги", а і в душі за те, що Він стоїть і веде контроль за дорожньою обстановкою учасниками якої також є і Ваші рідні, без машини, тому що Ви не змогли кудись їх підвести в даний час. І, думаю, через якийсь час і Ми і Інспектора поміняють спільні відносини в кращу сторону.

Сьогодні мав випадок - рухаючись, не на малій швидкості, по липинського в лівому ряді перед пішохідним переходом школи торможу до повної зупинки пропускаючи тата з двома маленькими хлопчиками. Тут же в дзеркало бачу як по правій полосі "летять" два мерсюки (с-клас та е-клас) і не думають зупинятись хоча люди практично пройшли мене і вийшли на їхню смугу... напевне в мене це відчуття безпорадності було вперше в житті коли бачиш біду а змінити нічого не можеш... перший мудак ледве стримався на середині зебри, коли вже один із хлопчиків висмикнув руку від тата відскочив назад заховавшись за мене, а тато з другим малим завмер перед копотом того мудака. Другий мерс чуть не влетів в зад першому, але встиг викрутити колеса і втиснутися між тротуаром та першим. Якщо б в мене була монтіровка, то 100 % вийшов і в"ї-ав би того придурка.... і по-уй мені хто він такий.. І якраз щоб для таких придурків був би хоч якийсь контроль на дорогах я готовий тратити 3 хв свого часу для перевірки документів та тесту на алкоголь на дорозі за умови цивилізованого та культурного спілкування. І в кінці сказати "дякую" не тільки на "щасливої дороги", а і в душі за те, що Він стоїть і веде контроль за дорожньою обстановкою учасниками якої також є і Ваші рідні, без машини, тому що Ви не змогли кудись їх підвести в даний час. І, думаю, через якийсь час і Ми і Інспектора поміняють спільні відносини в кращу сторону.
Востаннє редагувалось 12 листопада 2010, 12:32 користувачем rulon, всього редагувалось 1 раз.
- Nazarik
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Leon 1,6 black 2003
- Контактна інформація:
Думаю як мін. щоб пограти мені на нервах зробили б повний огляд авто - від перевірки цивілки

Менше слів - дешевша телеграма!
- rulon
- Участник клуба
- Контактна інформація:
А з неадекватними працівниками ДАЇ одна розмова - ходи покажеш, що там стоїть за знак, або яка там розмітка. І вважаю, що буду принижувати себе якщо буду трясти перед ним книжечко ПДР або ще якимись папірцями доказуючи, що я правий...
- rulon
- Участник клуба
- Контактна інформація:
Nazarik писав:Думаю як мін. щоб пограти мені на нервах зробили б повний огляд авто - від перевірки цивілки

- Sunflower.UA
- Генерал-Майор
Знову ФЛУД (котрий суттєво подовжую час для знаходження необхідної інформації), Я бачу що боротися з цим можливо лише каральними заходами...
P.S. Маю надію, що модератор цієї гілки видалить - УСЕ ЗАЙВЕ.
P.S. Маю надію, що модератор цієї гілки видалить - УСЕ ЗАЙВЕ.
Любовь - всегда сука.
- Sunflower.UA
- Генерал-Майор
Любовь - всегда сука.
- Sunflower.UA
- Генерал-Майор
Якщо вони там постійно стоять, то підготуйте декілька "Інформаційних запитів" (за зразком "Дорожного контролю") та обов'язково зафіксуйте їх на фото чи відео. На деякий час - допоможе.
Любовь - всегда сука.
- Irbis
- Региональный координатор
- Автомобиль: Seat Altea XL 1.6 TDI '15
- Контактна інформація:
Это война...witch писав:Гайцам вернули кучу полномочий нерадостных для нас. Вот скан статьи из "Автомира".

- rulon
- Участник клуба
- Контактна інформація:
Re: Ситуація на дорогах нашого міста (ремонт, об'їзд, ями тощо)
Ви будете вважати мене якомось ненормальним, але... чому "пасуться на обгін через суцільну смугу"? Для Вас правила по воді писані? Раз є суцільна смуга, якого х... обганяти через неї і ще деколи моргати зустрічним щоб уйо-ли на обочину бо жаба їде і море має розступитися. Навчіться нарешті виконувати правила. Суцільна полоса - значить стіна (ну це в більшості випадків...
деколи є і винятки..). Знак "80" значить можна їхати 90-95 км/год... По трасі дозволено 110 км/год - значить можна до 130 км/год їхати... Вам цього бракує? По миколаївській трасі самі мєнти не рекомендують їхати більше 100-110 км/год, так як дорога зроблена якісно і в мокру погоду бувають випадки аквапланування з вильотом з дороги... Думаю, багато хто бачив, що сталося в Севастополі? А починалось, напевно, з зовсім невинної ситуації - мєнтів в місті немає, тож двоє придурків подумали: давай поганяємось, потішимо своє его, в кого тачка крутіша.... думаю, ніхто з Вас не хотів би опинитися на місці того тата... тфу, тфу, тфу. Тому, Володя, заставляю себе думати - мєнти не пасуться, а виконують контроль за дотриманнням правил дорожнього руху... щоб менше було таких придурків і відповідно не було таких випадків. Вчора поїздка Львів-Луцьк, 4 пости туда і 3 пости назад. Але ніразу не зупинили... хоча їзджу непомалу... Чому? 
P.S. Я б закрив і того другого, що був на лансері еволюшен. Щоб бачили, що відповідальність мають нести всі які мають відношення до даних ситуацій. А того, що був на бумері - розстріляв би. Шкода, що смертної кари немає.. чого я маю тепер годувати його з своїх податків. Ітак він в житті не працював - бігав, грав в футбол...

P.S. Я б закрив і того другого, що був на лансері еволюшен. Щоб бачили, що відповідальність мають нести всі які мають відношення до даних ситуацій. А того, що був на бумері - розстріляв би. Шкода, що смертної кари немає.. чого я маю тепер годувати його з своїх податків. Ітак він в житті не працював - бігав, грав в футбол...
- Developer
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Leon 1.6
Це напевно поодинокі випадки. Зазвичай, там де реально необхідна їх присутність для контролю за складними участками - їх нема. Зато вони завжди є в місцях де трошка не видно знаку, або розмітка ледь виглядує з-під асфальту, або спірні ситуації щодо правил. Ну або просто стоять на кільцях і дивляться чи стоїть нога пішохода на переході, коли ти його проїжджаєш а потім інкрементують тобі "не надання переваги в русі пішохода". Ну або просто тупо стоять десь в кустах, чи ховаються з феном за машиною і тільки чекають жертву, яка на 2-3км/год перевищить швидкість.мєнти не пасуться, а виконують контроль за дотриманнням правил дорожнього руху...
rulon, не вважаю тебе ненормальним, але і погодитися з тобою не можу. Наші дайці зазвичай просто рубають гроші а не наглядають за порядком на дорогах. Крім того перше питання, яке вони задають після прочитаної лекці про порушення ПДР, це "ну що з вами будем робити", що тотожнє фразі "скільки ви готові мені дати, щоб я побажав вам щасливої дороги". Звичайно бувають вийнятки, але вони на стільки поодинокі, що таких працівників ДАЇ можна в червону книгу заносити

Наглядання за дотриманням ПДР відбувається за кордоном, де дайці стоять з не в кущах а на чітко визначених місцях. Або їздять по вулицях і хайвеях і знімають порушників на відео а потім просто зупинняють, вказують на порушення і штрафують. Після того як я таке побачив в Польщі, то в мене нога автоматично з газу сама знялася і більше я швидкість не перевищував (навіть маючи антирадар в машині). Ось такий підхід - дійсно діє, томущо ніколи не будеш знати чи за тобою хтось їде і знімає твої порушення чи ні. Поки тебе не зупинять

- rulon
- Участник клуба
- Контактна інформація:
ну, думаю, в Польщі коли пішохід тільки підходить до бардюру, ти тормозиш зразу. Поляки точно так роблять з якою б швидкістю вони не їхали. Ще й усміхаються і показують рукою "прошу переходити". А в нас? Водії ще возмущаються.... В Штатах водій не проїде дороги коли бачить, що Ти тільки збираєшся її переходити. ЧОМУ? ТА ТОМУ ЩО В ЦИХ І В ІНШИХ КРАЇНАХ ВОДІЇ ЗНАЮТЬ, ЩО Є КОНТРОЛЬ НА ДОРОЗІ. Тому, що не купують права, а вчать ПДР для того щоб здати екзамен та отримати посвідчення. МАЛО В НАС ЩЕ СТОЇТЬ КАМЕР, ПАТРУЛЬНИХ ПОСТІВ... ТОМУ І ГИНУТЬ ЧЕРЕЗ ПРИДУРКІВ ЛЮДИ. Раз їхав від Давидова до Біберки в колоні машин. Всі їхали по правилах, з дотриманням швидкості. Знаєте чому? Тому, що перша машина з колони яка їхала в цю сторону була патрульна машина. І ніхто чомусь не обганяв нікого через суцільну лінію, не перевищували швидкості в населених пунктах....