Шустрі кажете?VovaVirus писав:Віруси живучі і дуже шустрі, так шо я і тутАле я добрий.

Модератори: Olka, APod, ToLida
Шустрі кажете?VovaVirus писав:Віруси живучі і дуже шустрі, так шо я і тутАле я добрий.
То Метро активно готується до відкриття нового магазину на Вашингтона.crayfish писав:тре терміного юзати "каспера" проти вірусів... кажуть, допомагає.
І ще інфа:
кому тре картки "Метро"??! Безкоштовно оформляють в палатках на вул. Підвальній - недалеко Федорова, та на просп. Шевченка - при собі тре мати паспорт, індентифікаційний код, не бути пісіонером
Я ще такого не чув, ну ти, Crayfish, собі гонишcrayfish писав:"Що не кажіть, куме, а нога біля сраки - зажди грубша!"
Ти чоловіче, мене не знаєш, я, ото, коли вип"ю, ще й не таке можу сказати....puff писав: Я ще такого не чув, ну ти, Crayfish, собі гониш
Re: Зачаття Івано-Франківської гілки
Нарешті мені вдалося зібратись думками і емоціями!
І зараз, я хочу висловити свою рецензію на кіно-твориво нашого почесного літописця, вельмишанованого і поважаного, дорогого puffa!
Володя, то просто супер!
Супер все! По-перше, ідея та сюжетна лінія! По-друге, коменти і титри! І звичайно, особливої відзнаки заслуговує музичний супровід! Вразила, розчулила і додала неймовірного колориту та шарму присутність балканських мотивів! Думаю, сміливо можна номінувати Тебе на титул львівсько-франківського SEAT-Кустуріци!
Дякую!
Захоплена прихильниця Твоєї творчості, ToLida.
P.S. Кадрів з отої гостини - бракує...![]()