геометрія кузова толедо

Модератори: Olka, KakTus08

Відповісти
ББР

геометрія кузова толедо

Повідомлення ББР »

привіт всім сеатоводам.вітайте новенького.мій сеатик невитримав тяжкої долі і ніжності наших галицьких доріг і посипався в прямому і переносному значенні слова.прогнив і обірвався задній ланжерон,там де балка кріпиться.такшо друзі помагайте хто чим може.потрібні задні ланжерони і розміри дна кузова.хто знає де це можна взяти пишіть,а краще дзвоніть 0977476963.дуже терміново.наперед вдячний
KakTus08
Модератор
Модератор
Автомобиль: Volvo S80 2.5Т LPG
Контактна інформація:

Re: геометрія кузова толедо

Повідомлення KakTus08 »

Я так понимаю Толедо 1? Город?
Телепаты в отпуске :-D
Зображення
ББР

Повідомлення ББР »

вибачайте,друзі,що так необгрунтовано поставив запитання,просто дуже терміново потрібна відповідь,поспішив малйоха.кароче сеат толедо 1,9тд 93р.в. "прогниває" він у славетному місті РАДЕХІВ неменш славетної ЛЬВІВСЬКОЇ області.діагноз такий:прогнили задні ланжерони ті де балка кріпиться.потрібра їх заміна і розміри геометрія чи як там ше,щоб знати де нові приварювати,вчора обдзвонив всі оголошення по газеті,ніхто немає.Одже хто знає де купити ланжерони і розміри будьласка повідомте якомога швидше.може в кого є то дзвоніть 0977476963. толедо хороша машина,але кузов слабенький.хочу поварити,зробити шумо вібро ізоляцію,замінити завіси в пер дверях,ущільнювачі і тоді можна дальше літати.
YARRI
Полковник
Полковник
Автомобиль: JETTA BSE+GAS Trip

Повідомлення YARRI »

Так там же вся ходовая с гольфа II иль II Iтаких же годов. Пошустри по разборкам Вагенов в м.РАДЕХІВ , У Львівській області розборок Вагенів більше ніж в столиці ;-) а на крайній випадок інтернет тобі допоможе :)
Востаннє редагувалось 26 листопада 2010, 08:42 користувачем YARRI, всього редагувалось 1 раз.
Ремонт в стиле "хай тэк" обычно переходит в стиль "хай так". И заканчивается стилем "х…й с ним"
ББР

Повідомлення ББР »

дякую зa пидкaзку,aлe лaнжeрони цe ж чaстинa кузовa,a кузовa в гольфив инши.я сьогодни вжe нaрив лaнжeрони,прaвдa просять по 50 вично зeлeниючих зa один рaзом з цилою чeтвeртю,тaкшо питaння зaлишaёться просити видповиди.в нeти з гeомeтриёю туго.a можe хто мaё книгу по толeдо 1,тaм мaють бути розмири.
Відповісти