Перше, що я зробив, це позмащував дверки, тобто замки та завіси дверей, точно не пам'ятаю назви, завтра відпишу точно, просто, що я тільки не бризгав, все "до одного місця", ну хватало, максимум на тиждень, чи до мойки. Цей засіб дуже хороший, реально змащує (не Ведешка!). А також замотав, шматяною, ізолентою, замочні вушка на корпусі, якщо розумієте про, що я, а також і на вушка, кріплення сидінь. Ущільнувач також збризгав, силіконовим спреєм, також кращий з тих, що я пробував! Сорі, та назви всі завтра понаписую. Поїздив, в дверках, пропали стуки і скрипи, при нерівностях (сільських дорогах).
Наступне, що я зробив - це розібрав весь зат, зняв сидіння зі спинками, та верхню обшивку (поличку задню). Основна проблема, що я побачив, це те, що чомусь розбовтується, металеві пальці на спинці сідушок(розкручуються трошки), що заскакують в паз при кріплені, на собі маю пласмаску. Ось я їх, розкрутив, та посадив на гровера, тримається мертво і щей відступ зявився. На металеві пальці, що на корпусі, де кріпиться, ця ж спинка, одну обмотку дав ізоленти. Наступна проблема, обшивка полички, вона кріпиться на пластмасових жапках, я по контуру полички дав ризинку ущільнювача дверей, купив саму більшу, на кріплення положив селіконовий герметик, з шприцевого балону... Я прибалдів, пропали всі сторонні звуки із заднього відсіку, може десь шось.... але це таке, майже нічого не чути.