я ж казав...puff писав:Все пройшло як належиться і печенько було свіже
...а горілка таки творить чудеса

Модератори: Olka, APod, ToLida
я ж казав...puff писав:Все пройшло як належиться і печенько було свіже
...а горілка таки творить чудеса
Привіт-привіт, Barton! Нарешті з'явилась пропажа! А то ми вже стали хвилюватись, невже Ви нас покинули?Barton писав:Всім великий привіт, мене тут давно не було так шо є що написати! І так
1. Всім велике дякую за привітання з приводу народження донечки!
2. Всіх щиро вітаю з Новорічними та Різдвяними Святами - бажаю всім радості, удачі, здоровя, ну і звісно щоб автівки приносили лиш позитивні емоції!
3. Хочу нагадати що теперішній рік - КРОЛИКА - так що кохаймося бо ми того варті
Безперечно!puff писав:2Ліда Усі діти красиві, а свої то взагалі...
Аналогічно щодо толедо - мій Артем удень ніяк не хоче засинати - дружина по півтори години казочки читає, а він потім їй каже - я голодний і тікає на кухню, проте на вихідних, коли я вдома - достатньо проїхати в машині 3-4 хв. - одразу засинає. Вчора їздили на закупи - малий тримався, а як їхали вже до дому - заснув. Простояли біля під"їзду десь із годину - а він далі спить - то поїхали до родичів у Винники, то він аж там прокинувся...puff писав:2Ліда Усі діти красиві, а свої то взагалі...
До речі про дітей - технологічне покоління.
Вчора малий ніяк не хотів засинати вдень. Кричав, викручувався, втікав з ліжка. Ну ніяк. Робили кілька спроб (підходів) - все марно. Питання вирішилося дуже просто. Вдягнули, запакували в машину (в дитяче кріселко) і через 3 хв. після початку руху Маркіян уже дрихнув без задніх ніг
Довелося покататися трохи навколо Львова, щоб дитина виспалася.
О, слава нашій Ібі-колисці
Малі діти малі приколи, великі діти вееееелииииикіііі!!!! приколиЛіда писав:...дорослі діти це теж дуже-дуже класно. Це КРУТО!
7biozz, що тут сказати… Твоя історія гідна літературної премії7biozz писав:Всім привіт! Нажаль я певно буду продавати свого сеатіка, осквлки він мене вже дістав, я вклав в нього вже більше ніж його взяв (>1600 $) й в вівторок,на наступний день після випадкової зустрічі з Лідою у кінг кросі, я їхав по об'їзній і нічого не підозрював, аж раптом стався різкий звук, ніби велика каменюка залетіла під днище. Я встрепенувся (оскільки був ранок я їхав спокійно і додивлявся одним оком залишок свого сна), але машина продовжували дальше їхаи і я не звернув на це увагу. Буквально за 300-400 метрів мені довелося притормозити, оскільки наздоганяв машинуі я автоматом вижав щеплення і тут я почув такий звук навіть не знаю на що він похожий Ну наприклад коли ви берете відро цвяхів різної довжини і висипаєте їх з висоти 2го поверху вниз. Я не зрозумів що то відбувається відпустив щеплення й хотів їхати далі, але не тут то було в моторі щось почало тріщати стукати, шуміти - короче полний завал. я подумав, що посипався кулак й вирішив поставити 2гу передачу й дошкутильгати хочаб до метро, десь 60 метрів я продьоргався і проїхав, а потім був звук, ніби взірвати пачку пітард за 10коп одночасно тут я вирішив вийти з машини (розуміючи,що я кщо це буде кулак то я відмазався легким переляком). Картина, яку я побачив мене дуже розтроїла, але певно більше таки ввела в стан офігіння і шоку : здоровезна полоса від масла як довгий хвіст тянулася за моєю машиною, а всяки там шестерні болтіки і гаечки валялися там де я їхав... Так що я розстроївся і обідився на свою машину, оскільки майже всі вихідні минолорічної осені я провів саме з нею, в надіїї, що від неї буд віддача, а тут на тобі бонус на попадалово 450 баксів. це за умови бу коробки. За нову навіть страшно спитати![]()