Як це металеві? Візуально видно тільки металевий екран.(від радіо поміх .)lljeka писав:Лью 95 окко, свечи оригинал НЖК пробежали тыс.5.Катушка сгорела пополам, т.е. половина осталась в моторе. Смотрю на остальные - одна визуально подгоревшая, решил поменять хоть и рабочая. Но катушки стояли старого образца, т.е. металлические, а сейчас идут в резиновом кожухе. Может их время съело?
Когда горят катушки
- МОТЯ
- Капитан
- Автомобиль: leon2.0 stil automat
Re: Когда горят катушки
Вот этот экран я и имею ввиду. А на новых катушках там поверх металла резина. Если сгорит пополам то теперь вытянется полностью а не по половинкеМОТЯ писав: Як це металеві? Візуально видно тільки металевий екран.(від радіо поміх .)
- МОТЯ
- Капитан
Більше всього що на старих свічках був великий опір. В тому місті де контакт катушки з свічкою( по сер.катушки) було серйозне нагрівання.Пластик пересох і розсипався. В всякому випадку це трапилось не по вині нових свічок. Між іншим. Яка причина заміни св.?
Делал ТО, заодно и свечки поменял. Я вот думаю как этот мотор кушает 92 бенз? Я как-то 95 в области ливанул хреновый, так слышал как клапана изредка тарахтели. А 92 это вообще жестоко, что мотор говорит?МОТЯ писав:Більше всього що на старих свічках був великий опір. В тому місті де контакт катушки з свічкою( по сер.катушки) було серйозне нагрівання.Пластик пересох і розсипався. В всякому випадку це трапилось не по вині нових свічок. Між іншим. Яка причина заміни св.?
- МОТЯ
- Капитан
В мене нічого не тарахтить!Різницю відчуваю по максимальній швидкості і по резвості розгону з повною загрузкою. На 95 розганяв до210км /ч.На 92 ледь до 200. Двигун -BVZ Це -EVRO-2. Не нище А-92. І система FSI якби сама має налаштовуватись на різні (по якості) бензини. Якось так...
Так и у меня BVZ,а что на крышке бака указано 98(95!)?. У меня так.МОТЯ писав:В мене нічого не тарахтить!Різницю відчуваю по максимальній швидкості і по резвості розгону з повною загрузкою. На 95 розганяв до210км /ч.На 92 ледь до 200. Двигун -BVZ Це -EVRO-2. Не нище А-92. І система FSI якби сама має налаштовуватись на різні (по якості) бензини. Якось так...
- МОТЯ
- Капитан
Та сама фігня.
А тех таблиці говорять протилежне! Ішпанці щось напутали. 

- МОТЯ
- Капитан
Чому вірить? Таблиці чи лючку.