У вівторок поїду і заклеємо слабкі місця прозорою захисною плівкою.
Модератори: Olka, APod, ToLida
то може організуєм в Вас в Франківську оф. СТО для Сеатів та Шкод ??? До речі, цікава тема...VBoychuk2011 писав:Як я вам заздрю, що у вас є таке гарне СТО . Тьфу,тьфу, тьфу.
У нас воно ніби є , але їздити туда немає бажання. Шкоди ще якось роблять а от Сеат тіки цього року почали .rulon писав: то може організуєм в Вас в Франківську оф. СТО для Сеатів та Шкод ??? До речі, цікава тема...
Ти може попитай там чи вони не проти . Приміщення у нас є готове - колишнє приміщення офіціалів Сеат.rulon писав:... по франчайзинговій схемі
В цьому напрямку Володимир взагалі молодець, окреме йому дякую.rulon писав:P.S. + було настирливо, але дуже чемно,запропоновано мені замінити по гарантії правий задній ліхтар - запотіває. На що я звісно погодився... діватися небуло куди в закритому боксі...
ліхтар має приїхати в перших числах березня.
Ігорко, то вона в тебе точно кубітаІгор писав:... моя машина боїться його і капризує, як тільки я наближаюся до колишньої станції
в мене теж трохи запотівало, але якось саме проходить, може то і собі спробувати замінитиrulon писав:Поміняно правий задній запотіваючий ліхтар. Швидко, чемно + лампочку. Також найближчим часом пообіцяли поміняти і лівий ліхтар. Явно запотіває при потеплінні.