прогноз цін на бензин
- rulon
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Cordoba Sport
- Контактна інформація:
прогноз цін на бензин
Пропоную тут робити прогнози на ціни на пальне
... Мій прогноз - ціна на 95-ий виросте орієнтовно до 9,8-10 грн/л, а потім поступово знизиться до 8,3-8,5 грн/л.

Востаннє редагувалось 03 березня 2011, 23:47 користувачем rulon, всього редагувалось 1 раз.
- Anry
- Капитан

- Автомобиль: Seat Toledo
- Контактна інформація:
Re: ПРОГНОЗ ЦІН НА БЕНЗИН
уже - 95 Перфект Параллель - 9.75
на АСИ - 10
прогноз - 15
на АСИ - 10
прогноз - 15
[img]http://forum-lines.ru/rez/ab41401.gif[/img]
[color=#FF0000][b]Auto emoción[/b][/color]
[color=#FF0000][b]Auto emoción[/b][/color]
- rulon
- Участник клуба
- Контактна інформація:
а чому не 20? Не думаю, що ціна буде вища за 10 грн... тоді настане економічний колапс... полізуть ціни вверх, а з теперішніми зарплатами люди не те що їздити не будуть мати за що але і харчуватися... В газеті пишуть, що в США вартість 1 л орієнтовно на 30 центів нижча ніж в нас...
Востаннє редагувалось 03 березня 2011, 21:59 користувачем rulon, всього редагувалось 1 раз.
- VBoychuk2011
- Подполковник

- Автомобиль: Seat Leon 1.6
- Контактна інформація:
Ціна не знизиться це точно. Думаю 10 грн. за літру 95-го буде триматися пару місяців.
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab168635.gif[/img][/url]
- rulon
- Участник клуба
- Контактна інформація:
Чув сьогодні по радіо коментар журналістки, що якийсь активіст у Львові податкового майдану попереджає про можливість бензинового майдану.
- ellis
- Полковник

- Автомобиль: Seat Cordoba 2.0т 20vт
Блин, да ну что тут прогнозировать?
Цены растут потому, что так надо.
Цены растут потому, что нефти нету.
Цены растут потому, что у кого она есть, тот ее сам использует.
Цены растут потому, что мы все планету видете - ли засрали и нас таким образом пересаживают на электрички
Где - то видел график статистики прироста гибридов у нас в стране, так он реально растет...
Цены может и упадут, но как раньше, по 5 грн ( сужу по тому, как лично я заправлялся ) не будет...
Цены растут потому, что так надо.
Цены растут потому, что нефти нету.
Цены растут потому, что у кого она есть, тот ее сам использует.
Цены растут потому, что мы все планету видете - ли засрали и нас таким образом пересаживают на электрички
Где - то видел график статистики прироста гибридов у нас в стране, так он реально растет...
Цены может и упадут, но как раньше, по 5 грн ( сужу по тому, как лично я заправлялся ) не будет...
Решено строить собственный тюниг с блекджеком и шлюхами.
- ellis
- Полковник

Не, ну а смысл?rulon писав:Чув сьогодні по радіо коментар журналістки, що якийсь активіст у Львові податкового майдану попереджає про можливість бензинового майдану.
Ну походят тысяч 5 человеков по городу с плакатами "хотим быстро ездить" и что это изменит???
Бенза от этого не прибавиться, и цены не опустят больше чем на 10 - 20 коп...
Кому это выгодно?
- rulon
- Участник клуба
- Контактна інформація:
можливо це смішно, але десь в глибині душі надіюся, що нафта це самовідновлювальний природній ресурс.. просто це офіційно не доказано... і ця вся ситуація в світі з нафтою - це спекуляція нафтових магнатів.
- ellis
- Полковник

Если вернут цены, я только обрадуюсь, т.к. у меня расход намного больше вашего.
И покататься быстро я тоже люблю.
Но что Мы можем в такой ГЛОБАЛЬНОЙ проблеме?
Ведь это не только в нашей Украине... Европа тоже плачет, США. А там бенз, хоть и лучшего кач - ва, но не дешевле, даже с учетом их доходов, они так же, как и мы нервничают...

И покататься быстро я тоже люблю.
Но что Мы можем в такой ГЛОБАЛЬНОЙ проблеме?
Ведь это не только в нашей Украине... Европа тоже плачет, США. А там бенз, хоть и лучшего кач - ва, но не дешевле, даже с учетом их доходов, они так же, как и мы нервничают...

- ellis
- Полковник

Согласен частично.rulon писав:можливо це смішно, але десь в глибині душі надіюся, що нафта це самовідновлювальний природній ресурс.. просто це офіційно не доказано... і ця вся ситуація в світі з нафтою - це спекуляція нафтових магнатів.
Но вспомните биологию кажеться классов 5 - 6 - ых где глаголит истина : деревья, и всекая подобная хрень, в процессе разложения превращаеться в торф, а торф в нефть...
И это действительно так...
Магнаты - магнатами, но они то тоже не могут просто так взять, и весь Шарик обломить, типа : Хотите? - Платите...
Согласитесь...
-
Андрей 27
- Солдат

- Автомобиль: Seat Toledo
Цены на бенз не адекватные , это потянет за собой и цены на продукты и на услуги.Задумываюсь об установке ГБО , на нашем форуме нет равернутых отчетов о длительных пробегах на газу, а жаль.
- rulon
- Участник клуба
- Контактна інформація:
Re: ПрОгНоЗ ЦіН нА БеНзИн
аналогічно задумуюсь про ГБО. Часто їзджу на великі відстані. Наразі стримує відсутність інформації про довший час експлуатації ГБО на наших машинках.
- ToLida
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Tolida SW 1.6i
Re: прогноз цін на бензин
В нас у Львові Stef на Кордобі вже рік точно (а може і два) катається на газі... Враження у нього - найсуперовіші! Крім того, машинка була ще гарантійна, коли ставив ГБО. То при його попередній консультації, оффи сказали, що гарантії підлягатиме все, окрім двигуна.
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab170872.gif[/img][/url]
[b][color=#BF00BF]Аж КАПЕЦЬ як все АЛІҐАНСЬКО!!![/color][/b]
[b][color=#BF00BF]Аж КАПЕЦЬ як все АЛІҐАНСЬКО!!![/color][/b]
- ellis
- Полковник

Re: ПрОгНоЗ ЦіН нА БеНзИн
Ломаете свои тачки...rulon писав:аналогічно задумуюсь про ГБО. Часто їзджу на великі відстані. Наразі стримує відсутність інформації про довший час експлуатації ГБО на наших машинках.
На газу что бы ездить, купите Сенс.
П.сы. В случае с rulon, не надо было продавать, оставит бы, было бы две машины. )
Просто зачем покупать 2 - ух литровую, если есть 1.4?
В сторону экономии топлива...
- Лёшик
- Генерал-Лейтенант

- Автомобиль: e-Golf + Q5
Технологии гибридов известны очень давно. Если б все было так просто , про бенз и нефть никто и не вспоминал бы сейчас. Но есть млрд долларов которые это все тормозят. Поэтому бенз рулит!!! П.С А я помню бенз по 4.80 но от этого не легчеellis писав: Где - то видел график статистики прироста гибридов у нас в стране, так он реально растет...
Мой бортовик Leon goes black (уже продан)))))